Et sona Ain?

Et sona Ain?

  

  

  

Un diumenge més, el Grup de Senderisme de Puçol va organitzar una eixida a una emblemàtica zona de la Comunitat Valenciana. El 27 de gener, el lloc elegit va ser Ain. Un dels responsables del grup ens analitza una jornada que va tenir un convidat inesperat: una cacera de porcs senglars.

 

 


Supose que per a alguns és coneguda la localitat d'Ain (Plana Baixa), però per a aquells que no se situen cal dir que esta localitat de la província de Castelló és un enclavament paradisíac per al senderisme, ja que combina a la perfecció les sureres amb els pins, adornat tot allò amb bosc baix o de rebrot, lavanda i tota una simfonia de flors, que ja es nota que en esta època de l'any, a causa de la bonança climatològica, la primavera s'ha avançat d'alguna manera.

La jornada dominical va resultar molt aprofitada, ja que la idea inicial de realitzar només 6,5 quilòmetres va acabar convertint-se en gairebé el doble de distància, doncs ens trobàrem amb una cacera de porcs senglars que ens va fer variar lleugerament la ruta seleccionada.

No obstant, s'ha de reconèixer que el Grup de Senderisme de Puçol, fidel a la seua línea, no va deparar en l'adversitat.

Per tant, només em queda felicitar a cadascun dels integrants pel seu esforç i citar-los per a la pròxima eixida, la Serra Calderona.

Informa: Paco Ramírez

01 Febrer 2008
FaceBook  Twitter  

Altres