Història de Puçol 1979-2004: el Ministeri de Medi Ambient dóna començament les obres del Passeig Marítim, 2004

Història de Puçol 1979-2004: el Ministeri de Medi Ambient dóna començament les obres del Passeig Marítim, 2004

Els actes més destacats de l'any 2004 van ser els següents:

-Entra en funcionament l'Extensió Municipal en Los Monasterios, que funciona els dissabtes per a facilitar tràmits municipals als veïns de les urbanitzacions.

-El Ministeri de Medi Ambient dóna començament les obres del Passeig Marítim a la platja de Puçol.

-La Conselleria d'Infraestructures i Transports adjudica les obres per a desviar el barranc Pascual al seu pas pel nucli urbà de Puçol.

-L'atemptat de l'11 de març a Madrid provoca la major manifestació de veïns a Puçol: 4.000 persones es reunixen per a cridar ''basta ja'' al terrorisme.

-Al febrer se celebra la primera Setmana Taurina Vila de Puçol, amb exposicions, xarrades i entrega dels premis taurins de l'any anterior.

-El 20 de febrer la Penya Juan Àvila entrega un capot i un vestit de torero beneïts amb la imatge de la patrona de Puçol.

-L'Àrea de Benestar Social i la Policia Local organitzen el primer Curs sobre Violència Domèstica a nivell comarcal.

-Per primera vegada en les falles locals un artista no complix el seu contracte i la Falla Molí de Vent es queda sense monument, encara que la solidaritat de la resta de falles permet muntar una falla fora de concurs.

-Obres d'urbanització del carrer Carles Salvador i adjacents (unitat d'ejecució C).

-El col·legi públic Jaume I organitza distintes activitats lúdiques i formatives per a celebrar el seu 25 aniversari.

-Actes commemoratius dels 25 anys d'ajuntaments democràtics: exposició de panells, suplement en el periòdic local, articles en la pàgina web, sèrie en l'EMTV Puçol, CD-rom interactiu i el llibre ''Ningú va dir que fora fàcil'' (Puçol 1979-2004).

-Una representació oficial de Puçol acudix a Allumiere (Itàlia) per a formalitzar el quart agermanament de Puçol (després de Noisiel, Miajadas i la daira d'Agüeinit).

-Per primera vegada en la història, l'oposició rebutja el pressupost municipal presentat per l'equip de govern socialista.

-Els sis episodis de la sèrie de televisió Contrasts es presenten com a exemple de projecte innovador en Cinema Jove.

 

13 Juny 2004
FaceBook  Twitter  

Altres