Terceres jornades ecològiques: una aposta per la defensa del medi ambient

Terceres jornades ecològiques: una aposta per la defensa del medi ambient

''El medi ambient és la casa de tots, defensa-ho''. Amb esta contundent frase es presenta el programa de les terceres Jornades Ecològiques, que se celebraran a Puçol del 9 al 14 de maig, organitzades per l'Ajuntament i el Grup Ecologista La Costera.

Entre les activitats previstes destaquen distintes excursions dels col·legis públics i l'institut de la població a la finca municipal La Costera, així com les conferències centrades en aspectes com l'Agenda 21 o l'agricultura ecològica.

Este és el programa d'activitats.

Dilluns 9: a les 20 hores, presentació de les jornades, en l'aula de música de la Casa de Cultura.

Dimarts 10: al matí, excursió a La Costera i tallers per als alumnes del col·legi públic Bisbe Hervàs. A la vesprada, a les 19'30 hores, conferència en la Casa de Cultura sobre l'Agenda 21 a càrrec del Grup Entorno S. Coop. V., organitzada en col·laboració amb el SARC.

Dimecres 11: al matí, excursió a La Costera i tallers per als alumnes del col·legi públic Jaume I. A la vesprada, a les 19 hores, projecció de la pel·lícula El día de mañana en el cine de la Casa de Cultura.

Dijous 12: al matí, excursió a La Costera i tallers per als alumnes del col·legi públic Lluís Vives. A la vesprada, a les 19'30 hores, conferència en la Casa de Cultura titulada ''Cuidar el medi ambient des de casa'', a càrrec de Llei Verda S. Coop. V., organitzada en col·laboració amb el SARC.

Divendres 13: al matí, presentació dels treballs realitzats per alumnes de l'institut de secundària. A la vesprada, a les 19'30 hores, conferència en la Casa de Cultura sobre agricultura ecològica, a càrrec de Vicent Martí.

Dissabte 14: al matí, a les 10 hores, excursió amb bicicleta al Centre d'Educació Ambiental de Sagunt organitzada pel Grup Ecologista La Costera. A la vesprada, a les 16 hores, pintada d'un mural. A les 17 hores, exposició de motos i mercat ambulant alternatiu en el pàrquing de l'antiga estació de la RENFE. A les 20 hores, teatre de carrer, també en el pàrquing de la RENFE. Finalment, a les 22'30 hores, concert de batucada i dansa en l'antiga nau de RENFE.

 

05 Maig 2005
FaceBook  Twitter  

Altres