La Calderona és nostra

La Calderona és nostra

Emulant un escriptor local, el titular d’esta crònica ben podria definir l’eixida realitzada pel Grup de Senderisme Puçol.

Per a esta ocasió, ens internem al Parc Natural de la Serra de la Calderona, més concretament a la localitat de Nàquera, per un sender abalisat que ens conduiria per un recorregut còmode, d'a penes onze quilòmetres, entre zones castigades per incendis forestals i actuacions de regeneració de l'ecosistema, una labor àrdua que el Grup de Senderisme Puçol hi va poder constatar, reconeguent la labor realitzada pels diversos estaments involucrats en un fi comú que no és altre que la conservació del nostre Patrimoni.

Fet este incís, comentar que la ruta seleccionada va ser del gust del grup, ja que la mateixa es va convertir didàcticament en aula mediambiental, doncs diversos panells informatius al llarg del traçat indicaven la varietat de flora que sorgia al nostre pas.

No em queda més que felicitar l'Ajuntament de Nàquera i el Parc de la Serra de la Calderona, a fi que continuen en esta mateixa línia d'actuació, perquè sense dubte ens en beneficiarem tots.

17 Febrer 2008
FaceBook  Twitter  

Altres