Nous punts per a recollir l'ampolleta per a mascotes

Per a donar continuïtat a la campanya «Puçol és la teua casa», que pretenia conscienciar de la importància de mantindre la localitat neta, l'Ajuntament ha pres la iniciativa d'oferir de manera gratuïta xicotetes botelles de plàstic perquè els veïns puguen netejar les restes d’orina després de passejar a la seua mascota. Les primeres es van repartir en la benedicció d'animals de Sant Antoni, i encara es poden aconseguir.

Aprofitant la tradicional desfilada d'animals per la festivitat de Sant Antoni, que es va celebrar diumenge passat 16 de febrer, prop de 300 veïns de Puçol van recollir les botelles per a passejar a les seues mascotes respectant la neteja dels carrers. Una iniciativa en la qual, a més, se'ls animava a fer-se una foto en el photocall i publicar-la en xarxes socials amb el hashtag #UnPobleMésNet.

Les persones que encara no han obtingut la seua ampolleta poden fer-ho a partir del 19 de febrer acudint a l'Ajuntament de Puçol en horari de 9 a 13 hores. O, si ho prefereixen, en l’Espai Social La Barraca, entre les 16 i les 20 hores, de dilluns a divendres. Gratis, naturalment.

«Ens agradaria que els veïns que tenen mascota utilitzen l’ampolleta per a netejar el que les seues mascotes embruten», explica Ángela Santamaría, regidora de l'Ajuntament, perquè «igual que tots cuidem i netegem la nostra casa, hem de fer el mateix en l'entorn on vivim».

Informa: Irene Mollá Fotos: Sergio Maestro

111-reparto-botellas-4

18 Febrer 2020
FaceBook  Twitter  

Altres