El diumenge 25 de novembre, visita guiada sobre fauna i flora marina de la platja de Puçol

Com ja vam fer l’any passat, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord i l’Ajuntament de Puçol et convidem a descobrir durant la tardor els valors naturals de la Marjal dels Moros. I, com a novetat, enguany també volem que conegues els de la platja de Puçol. Concretament amb quatre visites guiades, dos a la marjal i dos a la platja, organitzades amb el suport del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València.

La pròxima cita de la campanya Tardor a la platja de Puçol serà este diumenge, 25 de novembre, quan et convidem a participar en una visita guiada per a descobrir la biodiversitat marina d’esta localitat de L’Horta Nord. L’activitat comptarà amb la col·laboració del Club de Submarinisme Trotafons i consistirà a identificar la fauna i flora que podem trobar a vora mar: eriçons de mar, restes de posidònia, ous de tintorera, caragoles… A més a més, també parlarem de les aus marines que podem observar en esta platja.

El punt de trobada per als participants en esta visita guiada, que començarà a les 11:00 hores, serà la Gola de l’Estany, ubicada en l’extrem nord del passeig marítim de Puçol. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació d’esta convocatòria, pots telefonar al 691 077 424.

Vine a descobrir la biodiversitat d’este racó del litoral valencià!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ

Informa: Miguel Crespo |Fotos: Sabín

778-visita-flora-dunar-3

21 Novembre 2018
FaceBook  Twitter  

Altres