Els veïns de Puçol tornen a la Costera per a cultivar el seu hort d'oci

El passat dijous 16 de novembre es van sortejar les 21 parcel·les habilitades en la Costera per a l'activitat d'horts d'oci. Com a novetat, els veïns de Puçol als que els haja tornat a tocar un hort podran treballar durant altres dos anys el mateix terreny que han estat cultivant.

«Oferirem cursos de formació en agricultura ecològica, com hem fet fins ara; igual que l'any passat, amb la gent de l'associació Sembra en Saó», ha explicat Juanjo Manzaneque, regidor de Medi Ambient. «A banda d’aquest curs, la nostra intenció és realitzar un curs de compostatge perquè els usuaris puguen reciclar per si mateixos el material que usen en els horts».

Els agraciats no hauran d'ocupar-se de cap despesa. «L'Ajuntament subministra tot mentre ells fan ús de la seua parcel·la», ha detallat Juanjo. Durant els dos anys següents, el grup haurà de concentrar-se en «treballar la seua parcel·la i disfrutar de la naturalesa».

En total, es van sortejar 21 parcel·les, de les quals 18 van correspondre a usuaris particulars i, les 3 restants, a associacions. «Tots els horts tenen a algú assignat, i a més comptem amb 6 usuaris de reserva», finalitza l'edil. «Ens agradaria poder augmentar l'oferta; si hi ha molta gent interessada a utilitzar un hort, tractarem d'ampliar-la en un futur».

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sergio Maestro

fotos face

848-sorteo-huertos-ocio-3

20 Novembre 2017
FaceBook  Twitter  

Altres