Reunió de la Séquia de Moncada i l’Ajuntament de Puçol per la bassa reguladora d'aigua

El dimarts 3 d'abril el regidor d'Agricultura, Juan Miguel Bayarri, i l'alcalde, Enric Esteve, van rebre al president de la Reial Séquia de Montcada, Francisco Romeu, amb el qual mantingueren una reunió per tractar els assumptes que tenen pendents i en vies de solució, com és el funcionament de la bassa reguladora que la Reial Séquia de Montcada està construïnt en el nostre terme.

El regidor Juan Miguel Bayarri li va manifestar que “es tinga en compte que som l'últim poble que rep les aigües per tant tenim, si cap, un problema afegit pels excedents d'aigua quan finalitza la tanda”. També li preguntà com pensen regular el funcionament de la bassa per si l'aigua residual pot afavorir la proliferació de mosquits i altres insectes.

Francesc Romeu va dir que “esta bassa permetrà aprofitar al màxim l'aigua i al mateix temps permetrà regular i reduir els excedents. Pretenem canviar l'horari del rec per a que es realitze íntegrament de dia, i volem que la bassa, una vegada finalitzat el rec, es quede totalment buida”.

Enric Esteve li va demanar la col·laboració per abordar el possible canvi de traçat d'un tram de la séquia major. Per part del president, va afirmar que ajudaran en tot el que puguen per que l'Ajuntament de Puçol també s'ha portat correctament quan la séquia ho ha necessitat.

L'alcalde li va agrair la seua visita i li va reiterar la disposició del actual Govern de Puçol a enfortir les relacions i augmentar la col·laboració entre les dues entitats de cara al futur.

Informa: Ajuntament de Puçol | Fotos: Sabín

fotos face398-ayuntamiento-y-acequia-2

06 Maig 2016
FaceBook  Twitter  

Altres