Trotafons extrau 33 quilos de fem del fons marí del Mediterrani

Dissabte passat 5 de març, en la cala Ministre de Xàbia, el Club de Busseig Trotafons va tornar a participar en la jornada de neteja dels fons marins, una labor de conscienciació mediambiental que realitza en distintes poblacions de la Comunitat Valenciana durant anys. En esta ocasió el club de Puçol va extraure 33 quilos de fem del Mediterrani.

Un any més, fidel al seu compromís amb l'atenció i preservació de l'entorn natural subaquàtic, una delegació de bussejadors del Club de Busseig Trotafons de Puçol ha participat en la Jornada de neteja de fons marins celebrada en la cala Ministre de Xàbia. 

La jornada ha sigut tot un èxit de participació, amb 59 bussejadors vinguts de diversos punts de la geografia peninsular i una organització formada per 8 voluntaris del Centre de Busseig Cap la Nau que van cuidar que tot isquera a la perfecció. El resultat, un total de 269 quilograms de residus extrets del fons marí entre tots els participants.

Vencent els 14 graus de temperatura de l'aigua i un fort ponent que va ser amainant al llarg que avançava el matí, la delegació del Trotafons formada per Ximo, Rafa, Nando, Ángel, Marco i Avo va poder disfrutar una vegada més d'una jornada de voluntariat i conscienciació celebrada en un ambient de camaraderia.

Finalitzat el recompte i pesada de residus extrets, els participants van ser obsequiats amb una paella. El millor, com sempre, tots i cada un dels bussejadors voluntaris que es van desplaçar a Xàbia per a poder participar en l'esdeveniment.

Una vegada més, els nostres bussejadors s'han quedat a les portes de ser el grup que més fem ha tret, segur que ho intentaran novament l'any que ve.

Informa: Ximo Huerta |Fotos: Trotafons

fotos face

235-trotafons-limpia-fondos-5

08 Març 2016
FaceBook  Twitter  

Altres