AE-Agró llança la tercera edició del seu campament d'estiu per a xiquets de 8 a 14 anys

Del 22 al 25 de juny, Acció Ecologista-Agró organitza la tercera edició del seu campament d'estiu, una cita ideal perquè els menuts aprenguen a estimar la natura i a defensar, pam a pam, els tresors mediambientals del territori valencià. Enguany, el campament compta de nou amb la col·laboració de Kyrios Educació i amb múltiples activitats, tallers, jocs i excursions dirigides a xiquets i adolescents d'entre 8 i 14 anys. El preu d'esta apassionant aventura educativa, que en esta edició torna a celebrar-se a Begís (Alt Palància, Castelló), junt al naixement del Riu Palància, és de només 163'40 euros per a fills, nets i germans de socis d'AE-Agró i de 174'4 euros per a no associats. T'apuntes?

Per tercer any consecutiu, el mes de juny, Acció Ecologista-Agró celebra el seu campament d'estiu, una apassionant aventura educativa que en esta tercera edició torna a comptar amb la col·laboració de Kyrios Educació. La cita serà del 22 al 25 de juny, de nou en el càmping Los Cloticos (Begís, Alt Palància), un espectacular racó ubicat molt a prop del naixement del Riu Palància.

Com en les edicions anteriors, el Campament d'Estiu d'AE-Agró ve carregat de dinàmiques mediambientals, activitats que enguany hem programat amb la col·laboració dels pares i les mares dels xicotets agrons que hi participen i que ens han fet arribar les seues propostes. El repte, que els menuts aprenguen a defensar i estimar cada pam de la nostra natura amb jocs, excursions, tallers i moltes més sorpreses que els permetran descobrir la importància de l'horta, les meravelles del bosc o la màgia i la força dels rius i el seu vincle amb les nostres marjals.

Com explica Marcos Pla, coordinador del campament, “els xiquets i adolescents d'entre 8 i 14 anys que s'apunten al campament descobriran estos tresors dels nostre patrimoni natural i la seua importància per a poder viure bé. Però, també els riscos que els amenacen, com per exemple l'especulació urbanística que posa en perill la supervivència de l'horta, els abusos que s'estan cometent en l'extracció de biomassa forestal o la sobreexplotació que patixen els nostres ecosistemes aquàtics”.

Volem que els xicotets agrons que participen en el nostre campament aprenguen a estimar i a defensar la natura i que esta aventura educativa els servisca per a ser en el futur ciutadans amb capacitat crítica, conscients dels límits del planeta”, afirma Eva Tudela, presidenta d'AE-Agró, que serà una de les companyes que passarà enguany pel campament.

A més a més, en esta edició, també rebrem la visita de Miguel Crespo, cap de premsa de la nostra organització, i l'equip que custodia el Tancat de la Pipa (Parc Natural de l'Albufera de València), que explicaran el treball que desenvolupen en defensa de la natura.

Com pots vore, ja ho tenim tot enllestit: el programa d'activitats mediambientals, els jocs, els tallers, les excursions, les visites i la resta de dinàmiques educatives de la tercera edició del nostre campament d'estiu. Només ens falten els xicotets agrons que vulguen participar en esta apassionant i il·lusionant aventura. El preu és de només 163'4 euros per a fills, nets i germans de socis d'AE-Agró i 174'4 euros per a no associats. Per a més informació, suggerències i inscripcions, visita el blog del campament.

Però, dóna't pressa, perquè només hi ha 30 places!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ.

Informa: Miguel Crespo | Fotos: Acció Ecologista Agró

521-campamento-agro-2

16 Juny 2015
FaceBook  Twitter  

Altres