Platja de Puçol: Exposició "Les Aus de la Marjal dels Moros"

En poques zones humides es poden vore amb tanta facilitat tantes aus i tan diferents com és possible fer-ho a la Marjal dels Moros (Sagunt-Puçol, València), malgrat la presió urbanística i industrial que patix.

Este aiguamoll, que forma part de la Xarxa Natura 2000 de la Unió Europea, és un autèntic museu del medi ambient, que anualment acull unes 200 espècies d’ocells i canvia la seua col·lecció de quadres volants amb cada estació. Però ara, l’exposició Les Aus de la Marjal dels Moros, organitzada per Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Puçol (Horta Nord, València), ens permet parar-nos, mirar i meravellar-nos amb 26 d’estes obres d’art de la natura. 

Aus de tots els tamanys i condicions. Residents, migratòries o nidificants. Ocells de diferents racons del món que compartixen amb naturalitat els Moros, una zona humida que amb el seu nom ens recorda també el nostre passat.

Les Aus de la Marjal dels Moros es pot visitar de l’1 de juliol al 31 d’agost a l’Espai Voramar, el punt d’informació turística de la platja de Puçol, on AE-Agró treballa des de 2012 en un pioner projecte de restauració de flora dunar. L’horari de visites de l’exposició és de dilluns a dissabte, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Els diumenges també es pot visitar, però només pel matins.

Des d’AE-Agró Horta Nord i l’Ajuntament de Puçol esperem que l’espectador disfrute amb estes fotografies de Rafa Pardo i que la seua bellesa el convide a contemplar en persona les aus de la Marjal dels Moros.

Informa: Miguel Crespo | Fotos: Sabín

726-aves-marjal3

14 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  

Altres