Des de la web o el mòbil, Línia Verda t'ajuda a mantindre un poble en millor estat

El 27 de febrer, la Mancomunitat de l'Horta Nord va posar en marxa la Línia Verda en els municipis d'Albalat dels Sorells, Albuixech, El Puig, Emperador, La Pobla de Farnals, Massalfassar, Massamagrell, Museros, Rafelbunyol i Puçol. El seu objectiu: que els veïns puguen comunicar qualsevol incidència que afecte el poble en temes mediambientals des d'una pàgina web o des del seu propi mòbil.

Línia Verda Puçol (www.lineaverdapucol.com) t'oferix en el seu web una àmplia informació sobre normes, consells per al calderer, ajudes, legislació, campanyes… Si a més vols rebre notificacions i enviar incidències, has de registrar-te amb un correu electrònic, sense necessitat altres dades.

Perquè Línia Verda siga fàcil d'utilitzar per als veïns, s'ha creat a més una aplicació per a mòbils que es pot descarregar gratis des de Play Store o APP Store.

Qualsevol veí, només de registrar-se en la web o descarregar l'aplicació gratuïta per a mòbils, pot informar de l'ajuntament qualsevol incidència que detecte en l'equipament urbà del municipi i la seua petició arribarà directament al tècnic d'eixa àrea: aigua, mobiliari urbà, parcs, arreplega de fems”, explica el regidor de medi ambient, Salvador Àvila.

Això sí, per a casos d'emergències cal telefonar als canals habituals (Policia Local, Guàrdia Civil, Bombers o al 112), que respondran de forma immediata. Línia Verda s'orienta a deficiències mediambientals que es puguen atendre en un termini de 24 hores.

Línia Verda, una ferramenta per a aconseguir un poble millor entre tots.

Informa i fotos: Sabín

info 

293-presentacion-linea-verde-1

26 Març 2014
FaceBook  Twitter  

Altres