Dia de l'Arbust a La Costera de Puçol: Vine a pintar de verd este paratge natural de la Serra Calderona!

Este dissabte 22 de febrer, el col·lectiu comarcal d'Acció Ecologista-Agró Horta Nord celebra, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol, la tercera edició del Dia de l'Arbust en el Paratge Natural Municipal de La Costera.

Enguany esta plantació reivindicativa compta amb la participació de Xarxa Joves.net i consistirà a pintar de verd esta muntanyeta de la Serra Calderona amb llentiscles (Pistacia lentiscus), savines (Juniperus phoenicea), aladerns (Rhamnus alaternus), arçots (Rhamnus lycioides ssp. lycioides), baladres (Nerium oleander), murtes (Myrtus communis) i aladerns de fulla estreta (Phillyrea angustifolia).

Amb el Dia de l'Arbust, a més a més de consolidar dos illes de dispersió de llavors que AE-Agró posà en marxa en 2011, els ecologistes també volem reivindicar el paper clau dels arbustos en el bosc mediterrani, i mostrar així el nostre rebuig a les "neteges vegetals" que perpetra la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient en les nostres muntanyes i serres.

El punt de trobada per als voluntaris serà l'oficina de Correus de Puçol (Avinguda Corts Valencianes, num. 1), a les 10 hores, on ens repartirem en cotxes per a pujar a La Costera. Si véns des de fora de Puçol, també tens l'oportunitat d'acudir al Dia de l'Arbust amb l'autobús de Xarxa Joves.net

Per a més informació, podeu telefonar al 691 077 424 o al 679 908 238.

Vine a pintar de verd La Costera!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ

Informa: Miguel Crespo | Disseny cartell: Sento Pascual

176-dia-del-arbusto-3

20 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  

Altres