Divendres 28 al Paratge Natural Municipal La Costera: seguiment de fauna nocturna amb Acció Ecologista-Agró

Divendres 28 al Paratge Natural Municipal La Costera: seguiment de fauna nocturna amb Acció Ecologista-Agró

Este divendres 28 de juny Acció Ecologista-Agró amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol organitza un seguiment de fauna nocturna al Paratge Natural Municipal de La Costera de Puçol.

L'activitat arrancarà per la vesprada i consistirà a revisar les caixes-niu per a rates penades que tenim instal·lades en la muntanya i a col·locar una caixa-niu per a gamarús (Strix aluco), que ens ha cedit la Societat Valenciana d'Ornitologia (SVO). A més a més, els companys de l'SVO ens faran una xerrada sobre el Projecte Mussols.

Tot açò serà abans de sopar. Després farem una volta per La Costera per a identificar el cant de les diferents aus nocturnes que podem trobar en este paratge natural municipal, ubicat a la Serra Calderona i que Acció Ecologista-Ágró custodia des de 2011. L'activitat finalitzarà sobre l'1 del matí, més o menys.

Si vols participar en este seguiment de fauna nocturna, el punt de trobada per als voluntaris és l'oficina de Correus de Puçol (Avinguda Corts Valencianes, num. 1), on hem quedat a les 19:00 hores. Cal portar el sopar i també és recomanable un frontal o una llanterna i roba i calcer adequats per a caminar per la muntanya.

T'esperem!!!

Informa: Miguel Crespo, Acció Ecologista-Agró
Disseny cartell: Sento Pascual

673-voluntariado-nocturno-1

 

28 Juny 2013
FaceBook  Twitter  

Altres