Dijous, 10 de març, restauració de la flora dunar de Puçol: Vine a pintar de verd la teua platja!

Dijous, 10 de març, restauració de la flora dunar de Puçol: Vine a pintar de verd la teua platja!

El proper diumenge 10 de març, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord convoca, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol i el Club de Submarinisme Trotafons, un voluntariat per a continuar restaurant els valors mediambientals de la platja de Puçol, on l’any passat AE-Agró va crear dos tancats per a protegir la flora dunar i va reintroduir amb èxit el lliri de mar (Pancratium maritimum).

Enguany l’objectiu és incrementar l’espai protegit i la biodiversitat d’esta platja, on actualment podem trobar fins a 10 espècies diferents de flora dunar autòctona de la Mediterrània.

Si vols col·laborar en este projecte, amb el qual també es vol minimitzar la pèrdua d’arena que provoquen els temporals en esta platja, t’esperem el diumenge a partir de les 10  hores al passeig marítim de Puçol.

El punt de trobada serà el restaurant La Marina. L’activitat consistirà a ampliar la zona protegida creant nous tancats i, a més a més, es realitzarà una plantació de flora dunar facilitada pels Vivers del Saler de l’Ajuntament de València.

T’esperem per a continuar pintant de verd la platja de Puçol!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ.

Informa: Miguel Crespo

242-cartel-flora-dunar

 

08 Març 2013
FaceBook  Twitter  

Altres