Ajuda'ns a convertir el Paratge Natural Municipal La Costera en la llar de ferrerolets i totestius

Ajuda'ns a convertir el Paratge Natural Municipal La Costera en la llar de ferrerolets i totestius

Dissabte 27 d’octubre, el col·lectiu comarcal d'Acció Ecologista-Agró Horta Nord arranca la temporada 2012-2013 de voluntariats a La Costera de Puçol amb una activitat per a tota la família: la revisió de les caixes-niu per a ocells insectívors que els voluntaris col·locaren la passada tardor.

A més a més de revisar estos refugis, l'activitat també consistirà a col·locar noves caixes-niu en este paratge natural municipal, que està baix la custòdia del territori d'AE-Agró.

Este voluntariat, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol, té com a objectiu facilitar la nidificació de ferrerolets (Parus caeruleus) i totestius (Parus major) a La Costera, però també la de primaveres (Parus ater) i capellanets (Parus cristatus), per a incrementar així la biodiversitat d'este paratge natural i controlar possibles plagues d'insectes, com per exemple la del cuc del pi.

El punt de trobada per als voluntaris és l'Oficina de Correus de Puçol (Avinguda Corts Valencianes, num. 1), a les 9.30 hores, on ens repartirem en cotxes per a pujar a La Costera. Per a més informació, podeu telefonar al 691 077 424 o al 679 908 238.

Vine i ajuda'ns a convertir La Costera en la llar dels ferrerolets i els totestius!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ

Informa: Miguel Crespo

1013-cartel-voluntariado-1


25 Octubre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres