El Dia de l'arbre comença el 24 de gener amb la xarrada “Com aconseguir un tapet verd i no acabar xirivia”, en l'Espai Social La Barraca

El Dia de l'arbre comença el 24 de gener amb la xarrada “Com aconseguir un tapet verd i no acabar xirivia”, en l'Espai Social La Barraca

Dins dels actes que commemoren el Dia de l'Arbre, l'associació ecologista Agró-Horta Nord, amb la col·laboració de l'ajuntament, ha organitzat una xarrada en La Barraca denominada Com aconseguir un tapet verd i no acabar en xirivia. L'autor serà Ferran Gandia, membre de la comissió forestal d'Agre i portaveu de la plataforma en defensa dels ecosistemes valencians Bosc Viu.

El pròxim dia 31 de gener se celebra a la Comunitat Valenciana el Dia de l'Arbre. Dins de les activitats programades per a conscienciar la població sobre este dia i sobre la importància de cuidar el nostre ecosistemes, el col·lectiu comarcal d'Acció Ecologista Agró-Horta Nord, en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol, ha organitzat una xarrada dimarts que ve 24 de gener dirigida a tots els públics.

Ferran Gandia, membre de la Comissió Forestal d'AE-Agró i portaveu de la plataforma en defensa dels ecosistemes forestals valencians Bosc Viu, explicarà  Com aconseguir un tapet verd i no acabar xirivia, a partir de les experiències en reforestacions de la Colla Ecologista L'Arrel d'Ontinyent.

La xarrada se celebrarà a partir de les 19 hores en l'Espai Social La Barraca, i servirà d'avanç a la resta d'actes que té preparats l'associació Agre en el Parc Natural Municipal de La Costera.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ

Informa: Miguel Crespo

065-cartel_dia_arbol-1


21 Gener 2012
FaceBook  Twitter  

Altres