Amb Trotafons i un curs d'una setmana, podràs bussejar a 25 metres de profunditat: submergix-te en un nou món

Amb Trotafons i un curs d'una setmana, podràs bussejar a 25 metres de profunditat: submergix-te en un nou món

Amb el sopar de fi de temporada celebrada el 17 de novembre, un any més tanquem les activitats del Club de Busseig Trotafons. En general ha sigut un any bo, dins de les possibilitats econòmiques de què disposa este club, podem dir que s'han realitzat immersions de qualsevol tipus.

A manera de balanç, en 2011 hem estat en reserves marines, restes, coves, nocturnes i mar obert. Els membres de Trotafons hem impartit i rebut cursos de diferents nivells i especialitats de busseig esportiu. I, com a dada important, hem tingut un servici de compressor excel·lent sense cap tipus de problema.

A destacar, a més, la part tècnica de manteniment: el contrast i neteja de botelles es va realitzar sense cap rebuig per part dels tècnics de Galera S.A.

Enguany el Club de Busseig Trotafons tanca el curs amb 31 bussejadors federats, tots disposats a ajudar-te a descobrir a poc a poc el fascinant món subaquàtic

Comptem amb l'experiència i bon servici amb l'equip de professionals de Costa Palancia que, entre altres coses, ens van fer el manteniment de reguladors i equips pesats amb l'eficiència que els caracteritza.

Vam disposar de les embarcacions Mistero i Ximet-H per a les immersions de cap de setmana quan el mar ens ho va permetre.

Enguany hem aconseguit normalitzar les reunions: els últims dijous de cada mes ens reunim en la nostra seu social on disfrutem de jornades de sopar, organitzem eixides i projectes i, sobretot, gaudim d'una harmonia i camaraderia de què ens sentim molt orgullosos.

Des d'ací animem a totes les persones amants del mar que vullguen disfrutar del medi marí i submarí a unir-se a esta gran família que és el Club de Busseig Trotafons.

Amb nosaltres podrà fer el curs d'iniciació que només dura una setmana, un curs que et capacita per a fer immersions fins a 25 metres de profunditat en tot el món. A més, disposaràs del suport i l'experiència de companys que t'ajudaran a descobrir a poc a poc el fascinant món subaquàtic.

T'ensenyarem a bussejar amb el màxim rigor en seguretat i respecte del medi marí. Enguany el club de Busseig Trotafons tanca l'any amb 31 bussejadors federats, t'esperem per a la pròxima temporada.

El Club de Busseig Trotafons vos desitja bones festes de Nadal i un pròsper any 2012.

Informa: Ximo Huerta i Tebar

fotos_noticia

815-club_trotafons-3

 

30 Novembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres