Lidia Blanco guanya el concurs de logos de l'Espai Jove

Lidia Blanco guanya el concurs de logos de l'Espai Jove

Un total de 43 participants, la majoria amb un gran nivell quant a disseny, ha sigut el balanç de la primera activitat organitzada per l'Espai Jove de Puçol, inclús abans de la pròpia inauguració de què es convertirà després de l'estiu en el centre de referència dels jóvens. 

El concurs de logos ha sigut un gran èxit de participació, amb un bon nivell tècnic, però, com sol dir-se en estos casos: només podia guanyar una i la proposta vencedora ha sigut la titulada L'espai cúbic, presentada per la jove de 25 anys Lidia Blanco Sánchez, veïna del Port de Sagunt.

Per a arribar a esta elecció final, primer es van seleccionar els dotze treballs que resultaven més atractius i s'ajustaven a les necessitats del concurs, a juí del jurat tècnic compost per José Luis Gómez (tècnic de Joventut), i Sento Pascual i Sabín (ambdós del Departament de Comunicació).

Després es van sumar el jurat Juan Manuel Busto (regidor de Joventut) i l'alcalde José Vicente Martí, triant entre tots els cinc treballs de què va eixir la guanyadora. Entre els cinc finalistes va haver-hi tres jóvens de Puçol (Marta Gimeno Sebastiá, Álex Galcerá i Manuel Alejandro Romero Perálvarez) i una jove dissenyadora de València (Mª Eugenia Fernández Ochando).

Hi ha hagut un predomini de logos amb els colors blau i verd, que corresponen al propi aspecte exterior dels dos grans cubs que formen la sala d'actes i la nova biblioteca municipal”, assenyala José Vicente Martí. “Açò demostra que els artistes no s'han deixat portar únicament per la inspiració, sinó que prèviament s'han documentat, bé visitant les obres o bé buscant material gràfic sobre l'Espai Jove en la pàgina web municipal. És la demostració que són gent jove prou preparada per a enfrontar-se a la vida laboral”.

Este concurs de logotips és la primera activitat organitzada per l'Espai Jove, les obres del qual ja han acabat i, després dels pertinents permisos per a poder obrir al públic, iniciarà la seua programació quotidiana després de l'estiu. Per ser un projecte destinat als jóvens, des del primer moment es va pensar que foren estos els que dissenyaren la seua imatge corporativa, “el que suposa un xicoteta espenta per a gent que apenes té currículum i que està buscant eixides per a donar-se a conéixer. En definitiva, és un projecte pensat des de joventut per a potenciar la participació dels jóvens”, assegura el regidor Juan Manuel Busto.

L'èxit del concurs de logos no sols es reflectix en el nombre de participants, sinó també en la procedència d'alguns treballs, que han arribat des del País Basc i Itàlia. El nivell de les distintes propostes podrà comprovar-se durant la inauguració de l'Espai Jove, ja que els 43 treballs presentats formaran la primera exposició que s'exhibirà en el nou lloc de trobada dels jóvens de Puçol.

14 Juny 2010
FaceBook  Twitter  

Altres