Van començar els actes del Dia de la Sida amb un sorollós repartiment de preservatius pels pubs

Van començar els actes del Dia de la Sida amb un sorollós repartiment de preservatius pels pubs

El grup d'animació Iknotiz va ser l'encarregat de recórrer, durant la nit del dissabte 28 de novembre, els carrers i els pubs de Puçol per a repartir preservatius a jóvens “de totes les edats”. L'acte forma part de la campanya informativa entorn del Dia internacional de la Sida, que tindrà el seu punt àlgid durant el matí del dimarts 1 de desembre.

 

Com ja ve sent habitual, la Regidoria de Joventut organitza una àmplia campanya informativa entorn de l'1 de desembre, Dia internacional de la Sida, per a conscienciar, sobretot als jóvens, de la necessitat d'utilitzar el preservatiu per a previndre contagis.

"I com l'ideal és arribar fins a l'ambient on es mouen els jóvens, doncs una nit a l'any fem una ronda informativa pels distints locals d'oci de la població, amb molt de soroll, disfresses, animació i, sobretot, fullets i preservatius", explica José Luis Gómez, el tècnic de Joventut.

Els tres components del grup Iknotiz, al costat del tècnic juvenil, van començar poc abans de la mitjanit pel pub Damasco, i van seguir per locals com a Ferrocarril 1870, Charol, Durango, la Casa de Cultura i el Màgic.

"De fet, els primers locals estaven molt buits al principi, per la qual cosa vam decidir repetir en ells al final, sobre les dos de la matinada, això ens va permetre arribar tant als adolescents, habituals del Màgic, com al públic més adult que es reunix en locals com a Charol o la Casa de Cultura", finalitza el tècnic.

Precisament en la Casa de Cultura van coincidir amb l'alcalde, José Vicente Martí, el qual va animar a Iknotiz "a fer com més soroll millor, perquè és important que tots, però fonamentalment els jóvens, siguen conscients que davant de la Sida no es pot mirar cap a un altre costat, cal prendre precaucions".

Amb el llaç gegant ja penjant en la fatxada de l'ajuntament, els actes tindran continuïtat el dimarts, 1 de desembre, amb la instal·lació de dos meses informatives (en el propi ajuntament i en l'institut), a més d'una sèrie d'activitats lúdiques i formatives en l'Institut d'Educació Secundària, on els alumnes de cicles formatius han preparat un llaç amb globus i una sorpresa "gegant", oberta a la participació de tots, perquè no serà pesada, ni de bon tros.

Serà a les 11 del matí, durant el recreo. T'ho vas a perdre?

 

29 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres