“I la ciutat s'omplí alegria” amb la tornada a escena del Centre Júniors Apocalipsis

“I la ciutat s'omplí alegria” amb la tornada a escena del Centre Júniors Apocalipsis

El dissabte 17 d'octubre el Centre Júniors Apocalipsis de Puçol celebra l'inici del pròxim curs 2009-10 amb una sèrie d'activitats destinades tant als xiquets i jóvens que desitgen inscriure's com als seus pares. La seu del centre, ubicada en el carrer Ildefonso Fierro, 5, tornarà a sobreeixir alegria i diversió a través dels valors del cristianisme.

La cita donarà començament a les 16'00 hores, amb una celebració que prepararan els educadors per a rebre els assistents. Hi haurà cants amb guitarra i lectura de l'evangeli a manera de missa però sense combregar. Una hora després, els protagonistes eixiran al carrer per a disfrutar d'un gran joc dissenyat pels educadors del centre davall el lema I la ciutat s'omplí alegria. Mentre els xiquets i jóvens es passen en gran, "farem una reunió amb els pares  per a planificar el calendari de campanyes i activitats del nou curs", informa Héctor Plaza, un dels educadors del Centre Júniors Apocalipsi.

La vesprada continuarà amb un berenar per a tots els grups, des dels 9 fins als 17 anys, en la que a més de saciar la gana després del gran joc, es projectarà un vídeo sobre el curs 2008-09 per a recordar anècdotes que fomenten la convivència en pau i harmonia entre els alumnes.

La presentació dels nous objectius per al pròxim exercici es tancarà a les 21'30 hores amb un sopar d'estil pensat perquè els grups de major edat, de 13 a 17 anys, intercanvien impressions amb els educadors sobre les activitats a desenrotllar en el nou curs.

El Centre Júniors Apocalipsis, que pertany a la parròquia de Santa Marta i s'enquadra dins de Júniors Moviment Diocesà, se centra enguany en el nostre compromís amb la societat a través de l'Església, que ens ensenya a ser cristians en la pràctica quotidiana.

Aquells que estiguen interessats a viure noves experiències només han de deixar-se caure pel centre els dies 13 i 14 d'octubre, de 19'00 a 21'00 hores, per a pagar la quota anual i començar a formar part d'esta aventura, una manera de comprendre la vida des de la pau i el respecte.

Informa: Dani Casado

13 Octubre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres