El dissabte 30, l'Ampli i els júniors t'inviten a un matí de rock solidari amb Haití

El dissabte 30, l'Ampli i els júniors t'inviten a un matí de rock solidari amb Haití

L'Associació de músics de rock de Puçol, l'Ampli, és una fidel col•laboradora de qualsevol activitat solidària que s'organitze en la població, per això no podia fer oïdes sordes a la tragèdia que es viu a Haití i ajudarà de la manera que millor sap: amb música durant el matí del dissabte 30 de gener. Junt amb ells, els júniors muntaran meses informatives.

 

A partir de les 11 del matí, els carrers de Puçol s'ompliran de rock solidari dels grups que pertanyen a l'Ampli, els que oferiran simultàniament distints concerts amb la finalitat de recaptar fons per a les víctimes de la catàstrofe d'Haití.

L'avinguda Font de Mora i la plaça 25 d'abril seran els escenaris improvisats on els grups de la població actuaran durant el matí: una actuació musical oberta a la solidaritat de tots els veïns.

Al mateix temps, els dos centres júniors de la població, Caminar i Apocalipsis, se sumaran a la jornada solidària muntant dos meses informatives en el Mercat municipal i en l'avinguda Molí de Vent, enfront de Consum.

Ambdós iniciatives demostren una vegada més l'esperit solidari dels jóvens de la població.

 

25 Gener 2010
FaceBook  Twitter  

Altres