Els alumnes de l'institut organitzen una col•lecta per a ajudar a Haití

Els alumnes de l'institut organitzen una col•lecta per a ajudar a Haití

Un grup d'alumnes de 4t d'ESO i de 1r de Batxillerat estan fent una campanya per a arreplegar diners i enviar-lo a Haití. Primer, han passat per totes les aules de l'Institut d'Educació Secundària i han informat sobre el procediment; després, el dia 26, realitzaran una col•lecta destinada a Creu Roja.

 

El dimarts 26 de gener, en l'hora de tutoría, sobre las 12'30 hores, els alumnes faran la col·lecta classe per classe. Involucraran tant alumnes com a professors i els diners recaptats l'enviaran a Creu Roja. Estan intentant involucrar a tota la Comunitat Escolar.

Pilar Millán, directora de l'institut, valora molt positivament esta iniciativa de l'alumnat: "Jo entenc que este moviment solidari té la seua raó de ser no sols en la tragèdia en si, que ja seria prou per a moure consciències, sinó també en la campanya de sensibilització social que es va iniciar amb l'exposició del Projecte de Cooperació Internacional per part de les cooperatius de Panamà. Aquell gest els va impactar prou, per la qual cosa jo vaig percebre quan van vindre al centre a contar la seua experiència".

I pareix que la llavor plantada pels jóvens cooperatius de Puçol continua donant els seus fruits, perquè a la iniciativa de l'institut se sumarà el dissabte 30 la dels jóvens músics de la asociación local L'Ampli, que plantegen organitzar concerts simultanis en distints punts de la població.

 

 

24 Gener 2010
FaceBook  Twitter  

Altres