El 13 de juny, solidaritat amb el Sàhara a ritme de rock

El 13 de juny, solidaritat amb el Sàhara a ritme de rock

Per tercer any consecutiu, el pàrquing de l'antiga estació de Renfe és l'escenari triat pels grups de l'associació l'Ampli per a oferir un concert de rock solidari amb el poble sahrauí. L'entrada és gratuïta, però allò que s'ha recaptat amb la barra i distints sortejos anirà destinat a l'Associació per a la Solidaritat amb el Món (ASOM).

El dissabte 13 juny, a les 19 hores, la solidaritat adquirix un altre ritme amb l'actuació de tres grups de rock de l'Ampli: Gualtrapes, Cromañones i Los Aspirantes.

Seran dos concerts consecutius, amb un sopar per mitjà i amb multitud de sortejos i rifes entre els assistents a l'esdeveniment, l'entrada del qual és lliure. La iniciativa va a càrrec de l'Ampli, amb el suport d'ASOM i el patrocini de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Puçol.

La idea va nàixer de la pròpia associació de grups de rock locals, l'Ampli, que volia organitzar algunes actuacions per a tindre una major presència en la seua població: el germen va ser fa tres anys, amb un concert solidari amb el Sàhara que ja va per la seua tercera edició, encara que no descarten dedicar les seues actuacions a altres causes socials i solidàries.

La seua col·laboració no es limita a actuar gratuïtament, sinó que a més cedixen material promocional (camisetes, CDs, maquetes) perquè siga sortejat entre els assistents, labor de què s'ocupen els membres d'ASOM, que també exercixen eixa vetlada d'improvisats cambrers en una barra la recaptació de la qual es destinarà a les Caravanes per la pau i les Vacacions en pau, els dos projectes que esta ONG de Puçol realitza amb els campaments de refugiats sahrauís.

El dissabte 13, vesprada i nit, bona música a l'aire lliure, sortejos, ajuda al poble exiliat en el desert i bon rotllet.

Sé solidari, no et costa res.

07 Juny 2009
FaceBook  Twitter  

Altres