Més de set hores de rock solidari amb el Sàhara

Més de set hores de rock solidari amb el Sàhara

El dissabte 14 de juny, a partir de les 6 de la vesprada, en el pàrquing de l'antiga estació de RENFE de Puçol, huit grups oferiran gratuïtament la seua música en un concert organitzat per ASOM (Associació per a la Solidaritat amb el Mundo) y l'Ampli, l'associació de músics de Puçol.

Va ser el passat any quan ASOM va plantejar noves fórmules per a arribar als veïns i recaptar fons amb destí al poble sahrauí, actualment en l'exili en mitat del desert.

"Buscàvem noves maneres de contactar i conscienciar els veïns i van sorgir dos propostes: la música i l'esport", explica Sara León, presidenta d'ASOM. "Enguany repetirem les dos fórmules: organitzarem en la primera quinzena de juliol un torneig de futbol-7, però abans, este dissabte, un concert amb huit grups i més de set hores de rock". La proposta comença a les 18 hores i fins aproximadament les 2 de la matinada comptarà amb la participació de huit grups: Cromañones, Infussió, Silent Poison, Los aspirantes, Gualtrapes, Cal Viva i Bukowsky. Tots ells aportaran la seua música de forma desinteressada i, a més, entregaran a l'organització distint material promocional que serà sortejat entre els assistents.

"Com és a l'aire lliure, l'entrada és gratuïta, per la qual cosa els fons es recapten a través de les consumicions de la barra i el que es recapte en les rifes i sortejos que farem al llarg de tota la nit, amb material cedit per cada grup, com CDs, camisetes, postllis i moltes sorpreses", concreta la presidenta.

13 Juny 2008
FaceBook  Twitter  

Altres