“Jovenits”: la nit és territori jove, la nit és territori sa

“Jovenits”: la nit és territori jove, la nit és territori sa

Sopars de sobaquillo, tallers creatius, funky, batuka i jocs per a adolescents és la proposta que realitza la Regidoria de Joventut tots els divendres de juliol, per als majors de 12 anys, davall l'eslògan genèric de “Jovenits”.

 

"Si tens més de dotze anys, t'agrada passar-ho bé i t'interessa la vida sana, tots els divendres a la nit tens una nova oferta socioludicocultural: deprén a disfrutar sa a través de Jovenits, un programa destinat a potenciar l'oci creatiu i alternatiu". Així definix el regidor de Joventut,Carlos Novella, l'aposta que realitza l'ajuntament tots els divendres, a partir del 4 de juliol.

Una aposta per als jóvens de 12 a 16 anys, que comencen a eixir de casa sols a la nit i més ara a l'estiu. Una aposta destinada a oferir un oci alternatiu als bars, pubs i discoteques. Una aposta en què la salut és allò primer i, per tant, intenta fer front a propostes on l'alcohol i la velocitat són les úniques alternatives.

Tots els divendres, la cita és en l'Espai Social La Barraca. Comença amb un sopar de sobaquillo i, a continuació, un ampli repertori de possibilitats que inclou els jocs de taula, el ping-pong, el futbolí i l'obligada Play Station 3. Però no tot és relaxat, quan la nit ja està ben avançada també es poden disfrutar de tallers com els de tatuatges i els malabars. I, com a punt final, balls de funky i batuka.

Tot això forma part d'una experiència pilot que posa en marxa la Regidoria de Joventut este mes de juliol per primera vegada com a fórmula per a atraure als més jóvens a un oci menys consumista i més creatiu.

"Si la proposta funciona estudiarem la forma d'ampliar-la a altres dates de l'any o inclús a altres dies de la setmana, com els dissabtes, en pròximes edicions", conclou el regidor de Joventut.

 

01 Juliol 2008
FaceBook  Twitter  

Altres