L'últim en tecnologia en la quinta edició del curs de DJs de José Miret

L'últim en tecnologia en la quinta edició del curs de DJs de José Miret

Tots els dimarts de juliol, a partir de les 8 de la vesprada, l'Espai Social La Barraca es transforma en la major aula-discoteca de la població. Jóvens a partir de quinze anys aprenen a punxar com els clàssics i també posen a prova les últimes tecnologies. Tot això en unes classes eminentment pràctiques impartides per José Miret.

DJ Mirett és un dels noms punters en la música valenciana. El seu treball en les pistes no sols compta amb el reconeixement de les principals sales, sinó també de les emissores de ràdios i les firmes de discos de la comunitat.

 

Fruit de la seua inquietud per arribar a altres públics i del seu afany per transmetre els seus coneixements, va començar fa quatre anys a impartir uns tallers d'estiu que ja són una referència en la comarca: alumnes de distintes poblacions estan atents a la convocatòria que cada estiu realitza, comptant amb el suport de les més prestigioses firmes de la música valenciana.

L'aposta de la Regidoria de Joventut ha arribat enguany més lluny, ja que el temari no sols inclourà les classes sobre la història dels DJs, la història de la música dance, les noves tendències o un diccionari bàsic del tradicional disc-jockey, sinó que es va a apostar per noves fórmules.

"Portarem a un tècnic especialista perquè ens parle del muntatge del so professional i les seues característiques", explica José Miret"I també treballarem en el taller amb l'últim en tecnologia: el Final Scratch. Els alumnes estaran al dia quant a maquinària i programes,  pel que serà un curs amb un nivell inclús superior al d'edicions anteriors".

Pioneer, Akiyama, Technics, Denon i Gemini són algunes de les marques que recolzaran l'esdeveniment amb material tècnic, incloent una demo oficial en exclusiva del Denon S-1000, el no va més per a DJs, segons aquells que ja ho han provat.

Com a complement, els alumnes també treballaran un tutorial exhaustiu sobre els fenòmens musicals de moda, com l'electro-house, el minimal i el tecktonik.

Tot això per només deu euros.

Les places són limitades i les inscripcions es realitzen en el Departament de Joventut de l'Ajuntament de Puçol fins al 30 de juny... encara que cap edició anterior ha arribat a esgotar el termini previst, perquè la quota total d'inscripcions s'ha cobert molt abans.

30 Maig 2008
FaceBook  Twitter  

Altres