Festival de curts XS Puçol: cinema per a escolars, aficionats, professionals… i per a tots els públics

Octubre és el mes del festival de cinema de Puçol, que compta amb tres seccions: una express, una altra autonòmica i l'última nacional. Enguany, la inauguració es realitza amb un homenatge a l'Institut de Secundària de Puçol i al seu professor Vicent Ribes, titulat Semillas. Durant el cap de setmana del 25 al 27, es projectaran un total de 20 curts a concurs, a més dels 13 curts expressos rodats a Puçol el cap de setmana anterior al festival.

A més de les sessions oficials, es projecta una selecció especial per als alumnes dels col·legis públics (dimarts 22 a les 9.30 hores) i una altra per als alumnes de l'institut (dimarts 22 a les 13.00 hores), una forma ideal per a sembrar entre els més xicotets l'amor pel cinema… dins de classe.

I ja en el 25 al 27 d'octubre se celebra a l'Espai Jove la 8a edició del festival XS Puçol. Un certamen on totes les sessions són gratuïtes i obertes als quals desitgen acostar-se.

El divendres 25, l'acte d'inauguració a les 19 hores, amb l'homenatge a les trajectòries de l'Institut i el professor Vicent Ribes, i la projecció del curtmetratge Semillas, amb assistència dels alumnes protagonistes, professors i la direcció del centre, els qui participaran en una tertúlia amb el públic en finalitzar la projecció.

Per a tancar les projeccions del divendres, primera sessió a concurs, amb cinc títols de les diferents seccions.

El dissabte 26, les altres tres sessions a concurs, cadascuna amb una selecció de curts que sumen una hora de duració: a les 18.00, a les 19.15 i a les 20.30 hores. Una oportunitat única de gaudir dels títols més destacats de l'últim any, triats entre els 800 curts que s'han presentat al certamen.

I el diumenge 27, a partir de les 18 hores, projecció dels 13 curts expressos, lliurament de premis de les tres categories, projecció dels tres títols guanyadors i debat amb el públic, amb la presència de representants dels diferents films premiats.

Tota la informació del certamen la tens en el catàleg digital que pots veure i descarregar en el següent enllaç: http://bit.ly/2P2WZjH.

I l'espot del festival en este link: http://bit.ly/2BrRzGS.

Informa i fotos: Sabín | Cartell: José Alonso | Vídeo: SergioMaestro

544-festival-cortos-2018-1

22 Octubre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres