Nova ampliació a l'Aula d'Estudi: ja compta amb 66 places

Durant un temps va ser la reclamació més insistent dels usuaris i des de principis d'any ja és una realitat: per segona vegada, l'Aula d'Estudi de l'Espai Jove amplia el nombre de places i actualment compta amb 66 places per a poder preparar exàmens, a més dels 16 ordinadors per a treballar i la connexió wifi gratuïta en tot l'edifici. Tot això obert ininterrompudament de dilluns a divendres, de 8.30 a 21.30 hores.

A l'espera que puga obrir-se una segona biblioteca municipal, des de fa uns anys l'Aula d'Estudi és el principal al·licient de l'Espai Jove per als joves estudiants que necessiten treballar i preparar en un ambient adequat els seus exàmens.

«Inicialment, l'Aula d'Estudi es va obrir amb 30 places, però prompte es va quedar xicoteta, per la qual cosa a penes un any després es va ampliar fins als 42 punts d'estudi», recorda la regidora Mery Cortell. «Però en època d'exàmens la demanda continua sent major, per això de cara als exàmens de gener ja hem posat en marxa una ampliació que no serà puntual, sinó definitiva, i l'aula ja compta amb 66 places diàriament».

esta ampliació consolidada se suma també l'horari ampli, que ja és una realitat habitualment: de dilluns a divendres, 8.30 a 21.30 hores.

Dues ampliacions que podrien tindre continuïtat a l'estiu, una època en què els alumnes reclamen horaris especials per a poder preparar els exàmens, la qual cosa ha desembocat en anys anteriors i obertura nocturna i caps de setmana… una cosa que ja s'està estudiant per als pròxims mesos.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

077-ampliacion-aula-estudios-2

 

29 Març 2019
FaceBook  Twitter  

Altres