El cinema parroquial de Massarrojos projecta les millors obres del Festival de Curtmetratges XS Puçol

Els dies 3 i 4 de novembre va tindre lloc en Massarrojos, amb un rotund èxit de públic, la projecció de les millors obres exhibides durant el passat VII Festival de Curtmetratges XS Puçol. Esta pedania de València es consolida així com la subseu oficial del certamen.

Per tercer any consecutiu, el Festival XS va superar les fronteres del seu municipi i, gràcies a la col·laboració de l'Associació Cívica Roll de l’Ametler de Massarrojos amb l'Ajuntament de Puçol, es van realitzar diverses projeccions dirigides al públic infantil, juvenil i adult.

En esta ocasió la principal novetat es va centrar en el lloc de celebració de les projeccions, que enguany van tindre lloc al Cinema-Saló Parroquial, un local amb molta història que ha acollit moltes vesprades de cinema i que durant els dies 3 i 4 de novembre va reviure els seus millors moments, esta vegada amb els més destacats curtmetratges actuals.

Esta tercera edició massarrogera del festival va comptar també amb una altra novetat, la projecció destinada al públic juvenil, que va servir d'aperitiu a la sessió per a adults. Després de finalitzar aquesta projecció, va tindre lloc una distesa xarrada amb Iñaki Sánchez Arrieta, director de Julia i Manuel, un dels curtmetratges exhibits. Es dóna la circumstància que este curt va resultar a més el guanyador en les votacions del públic.

El festival va tindre el seu colofó el diumenge 4 de novembre, amb la projecció dels millors curts infantils. Un nodrit grup de xiquets, acompanyats pels seus pares, van passar una divertida vesprada assaborint aquestes xicotetes obres mestres del cel·luloide i van triar el curt Roses com el millor dels projectats.

Informa i fotos: Associació Cívica Roll de l’Ametler de Massarrojos

fotos face

748-xs-pucol-en-massarrojos-2

09 Novembre 2018
FaceBook  Twitter  

Altres