L'Aula d'estudi amplia encara més el seu horari: al juny i juliol, de 8.30 del matí a 1 de la matinada

L'Aula d'estudi de l'Espai Jove ha ampliat durant maig el seu horari amb motiu dels exàmens finals dels i les estudiants de Puçol. Davant l'elevada demanda, ha augmentat encara més les hores en les quals anava a romandre oberta entre setmana en juny i juliol: eixos mesos, inicialment, anava a obrir des de les 3 de la vesprada fins a ja passada la mitjanit, però a partir del dilluns serà possible repassar en ella… des de les 8.30 del matí fins a l’1 de la matinada!

«El divendres 1 de juny, l'horari de l'Aula d'estudi ja s'incrementa de 3 de la vesprada fins una hora després de la mitjanit. A partir del dilluns següent, roman oberta entre setmana, ininterrompudament, de 8.30 del matí a l’1 de la matinada», explica Xavier Alcácer, regidor de Joventut. Els dissabtes, es pot accedir a l'espai de 9 a 14 hores.

Este horari s'aplica durant juny i juliol amb la intenció de facilitar a l'alumnat de la localitat la preparació dels seus exàmens finals. «Intentem treballar per a millorar el servei i proporcionar una millor cobertura als estudiants de Puçol. Açò suposa un progrés; continuem esforçant-nos per a continuar oferint el servei que el municipi es mereix».

Des del 5 de maig, l'Aula d'estudi ha romàs oberta de 15 a 21.45 hores de dilluns a divendres i, els dissabtes, de 9 a 14 hores. A partir de juny, manté l'horari del cap de setmana però, entre setmana, ho amplia encara més, així que ho adequa a l'horari matinal i fa accessible este lloc des de les 8.30 del matí fins a l’1 de la matinada. L'alumnat interessat també té l'opció de reservar un espai per a realitzar treballs en grup.

La recta final del curs acadèmic ja ha arribat, i Puçol disposa d'espais en els quals es poden preparar adequadament els exàmens.

Informa: Nicolás D’Opazo Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

371-aula-estudio-1

31 Maig 2018
FaceBook  Twitter  

Altres