Proposa el teu grafiti per al rocòdrom de l'avinguda Pescadors i suma el teu art al Museu a l'Aire Lliure

L'Ajuntament de Puçol, a través de la Regidoria de Joventut, ha convocat per huité any un concurs de grafitis amb la intenció de seleccionar dissenys per a la intervenció en el rocòdrom de l'avinguda Pescadors. Les persones interessades poden presentar la seua documentació i un esborrany de la seua proposta, que ha de ser original, en el consistori fins al 18 de maig. El premi consistix en 500 euros… i que l'obra forme part del Museu a l’Aire Lliure del municipi!

L'estil i la tècnica dels grafitis és lliure i els treballs que es presenten deuen ser inèdits. No s'admeten treballs amb continguts violents, sexistes, homòfobs o xenòfobs.

És possible participar tant de manera individual com en grup. Per a fer-ho, és necessari emplenar la instància del registre d'entrada de l'Ajuntament i adjuntar un esborrany amb el treball que les persones interessades durien a terme en cas de ser seleccionades. Els esborranys han de ser originals, en color, realitzats en paper o cartolina i de grandària A4. En la part posterior, hauran de portar escrit un títol o lema.

Així mateix, en un sobre a part, amb el lema escrit en l'exterior, serà necessari incloure la fotocòpia del DNI de cada participant, així com les seues dades personals. En el cas de menors d'edat, es requerirà l'autorització dels seus tutors legals. La documentació s'enviarà per correu ordinari o es presentarà per registre d'entrada en l'Ajuntament fins al divendres 18 de maig.

L'execució del disseny seleccionat tindrà lloc en la primera quinzena de juny, durant els dies que l'organització i les persones triades acorden. Aquestes últimes hauran d'aportar les pintures i els materials que consideren necessaris per a realitzar el treball.

El mur proposat són les dues cares del rocòdrom de l'avinguda Pescadors, un emplaçament per a un projecte únic. Les mesures del lloc són 6 metres d'alt i 5 metres d'ample.

Amb aquesta convocatòria, «continuem amb la dinàmica dels últims anys en intervenir en espais que vénen a complementar el Museu a l'Aire Lliure. En un futur, la intenció és abordar altres edificis o espais singulars i renovar les obres dels centres de transformació que s’han deteriorat amb el pas dels anys», explica Xavier Alcácer, regidor de Joventut.

S'ha establit un únic premi, per valor de 500 euros. Es tracta d'una oportunitat de sumar la teua obra als grafitis de grans artistes que ja han intervingut en la població com Julieta XLF, Disneylexya, Bize o PichiAvo.

Si vols més informació, contacta amb el Departament de Joventut enviant un missatge a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o telefonant al 650 858 151.

Informa: Nicolás D’Opazo Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

logo pdf Bases del concurs de grafitis

282-concurso-grafiti-2

04 Maig 2018
FaceBook  Twitter  

Altres