Entre el 16 i el 23 d'abril, inscripcions als tallers de disseny de jocs de rol i laboratori d'Arduino

Vols aprendre a dissenyar el teu propi joc de rol o practicar amb el laboratori d'Arduino? Les inscripcions als tallers de RPG maker i laboratori d'Arduino es duen a terme entre el 16 i 23 d'abril en la seu electrònica. La primera activitat s'efectua els dies 27 d'abril i 11 de maig, mentre que la segona s'organitza els dies 1 i 15 de juny. Ambdues propostes, gratuïtes, es dirigixen a joves d'entre 11 i 16 anys i es realitzen, durant distints divendres, de 17.30 a 20.30 hores en l'Espai Jove.

Els joves d'entre 11 i 16 anys són natius digitals i es manegen disciplines com la robòtica, les noves tecnologies i programació amb habilitat. Per això, per tercer any, en 2018 es continuen organitzant tallers de formació sobre estos recursos.

El taller de RPG maker, per a dissenyar el seu propi joc de rol, es du a terme els dies 27 d'abril i 11 de maig; mentre que el taller de laboratori d'Arduino, per a conéixer com s’aplica i la seua influència en la vida quotidiana, es realitza els dies 1 i 15 de juny. Ambdues propostes són gratuïtes i es realitzen de 17.30 a 20.30 hores en l'Espai Jove. Per a participar, és necessari inscriure's entre el 16 i el 23 d'abril des de la web municipal.

Estes activitats posen als i les joves en contacte amb ferramentes que els van a permetre continuar desenvolupant la seua creativitat en casa. Les sessions programades per als pròxims mesos, en les que es reprenen temes que ja es van tractar anteriorment i van tindre tan bona acollida que van deixar amb ganes de més, inclouen el taller de RPG maker, el taller de laboratori Arduino i el taller de programació amb Minecraft.

«Entre les activitats mensuals dels Divendres a l'Espai i les sessions dels tallers, els joves disposaran d'una oferta en què els temes relacionats amb noves tecnologies es combinaran amb oportunitats d'oci», indica Xavier Alcácer, regidor de Joventut.

Estigues pendent, perquè a poc a poc se n'aniran anunciant les inscripcions als pròxims tallers i les següents propostes de Divendres a l'Espai!

Informa: Nicolás D'Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

sede electronica 1

262-taller-juvenil-anterior-2

16 abril 2018
FaceBook  Twitter  

Altres