Divertix-te els divendres en l'Espai Jove… i no et perdes el taller de construcció de robots!

Tornen els Divendres a l'Espai a Puçol, un programa d'activitats que els joves podran disfrutar un divendres al mes en l'Espai Jove. El dia 23 de febrer es reprén una proposta que va tindre molt d'èxit en Nadal, la escape room, acompanyada de ping-pong, futbolí i campionats de Wii. A més, del 19 al 26 de febrer es realitzen les inscripcions per al taller gratuït de construcció de robots i màquines simples que es desenvolupa en el mateix espai els dies 2 i 23 de març.

Com és habitual, l'Espai Jove acull un divendres al mes activitats dirigides a joves d'edats compreses entre els 11 i els 16 anys. Hi ha propostes fixes com les partides de ping-pong, futbolí o els campionats de Wii, sempre acompanyades d'alguna sorpresa. Enguany s’estrena amb el retorn de la escape room, un joc que va agradar molt als joves en Nadal en què, a través d'endevinalles, problemes i jocs d'enginy, havien de resoldre un enigma per a poder escapar de l'habitació i completar el repte. Tot això, el 23 de febrer.

Així mateix, 2018 és el tercer any en què s'organitzen tallers de formació en disciplines com robòtica, noves tecnologies i programació. Els joves d'entre 11 i 16 anys són natius digitals i manegen estos recursos amb habilitat; així que, els divendres 2 i 23 de març, també en l'Espai Jove, es realitza per a ells el taller de construcció de robots i màquines simples.

Les sessions són gratuïtes i, per a participar, és necessari inscriure's entre el 19 i el 26 de febrer des de la web municipal. Els assistents, de les 17.30 a les 20.30 hores, es dedicaran a construir i explorar els moviments de 7 dinosaures motoritzats diferents.

Estes activitats els posen en contacte amb ferramentes que els permetran continuar desenvolupant la seua creativitat a casa. Entre les sessions programades, en les que es reprenen temes que ja es van tractar anteriorment i van tindre tan bona acollida que van deixar amb ganes de més, es troben el taller de RPG Maker, per a dissenyar el seu propi joc de rol; el taller de laboratori Arduino i el taller de programació amb Minecraft.

«Entre les activitats mensuals dels Divendres a l'Espai i les sessions dels tallers, els joves disposaran d'una oferta en què els temes relacionats amb noves tecnologies es combinaran amb oportunitats d'oci», indica Xavier Alcácer, regidor de Joventut.

Estigues pendent, perquè a poc a poc s'aniran anunciant les inscripcions als pròxims tallers i les següents propostes de Divendres a l'Espai. Si t'interessa fer algun suggeriment, posa't en contacte amb la Regidoria de Joventut o visita el departament, situat en la Casa del Bou.

Informa: Nicolás D'Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

sede electronica 1

102-divendres-tallers-7

14 Febrer 2018
FaceBook  Twitter  

Altres