La Fira de l'Estudiant t'ajuda a decidir el teu futur acadèmic els dies 6 i 7 de febrer

La Fira de l'Estudiant torna el dimarts 6 i el dimecres 7 de febrer a l'Espai Jove, per on passaran grups d'alumnes de centres de formació de Puçol. A través d'una sèrie d'activitats, 3 orientadors professionals informaran els joves de la població sobre distints itineraris formatius amb els seus corresponents requisits, baremacions i ponderacions. Així, els ajudaran a prendre la decisió més adequada conforme als seus interessos i expectatives del seu futur formatiu. El dia 7, de 4 a 6 de la vesprada, la fira estarà oberta a tot el públic.

Una sèrie d'alumnes de secundària de l'IES Puçol, el centre concertat Virgen al Pie de la Cruz i l'Escola Permanent d'Adults assistiran a l'esdeveniment, on hi haurà estands amb informació d'institucions educatives públiques i privades. A més, el centre formatiu La Florida, ESAT i el centre d'estudis Barreira comptaran amb els seus propis espais.

El dimecres 7, de 16 a 18 hores, la fira estarà oberta a tot el públic, per la qual cosa les persones interessades podran anar a informar-se sobre possibles alternatives formatives. Es tracta d'una bona oportunitat que tindran els joves que no estan encara decidits per a anar acompanyats dels seus familiars i documentar-se. Els veïns que no estiguen formant-se actualment però els interesse tornar al sistema educatiu també tindran cabuda.

Allí, «disposaran tant de dades sobre formació reglada com d'una oferta formativa, potser menys habitual, com escoles professionals, artístiques, de disseny, d'auxiliars de vol i esdeveniments… amb la intenció d'ampliar tot el possible el seu ventall de possibilitats i que cada un trobe un lloc adequat on desenvolupar-se plenament com a professional», explica Xavier Alcácer, regidor de Joventut.

«D'esta manera, podran triar amb les majors garanties i tranquil·litat possible; volem que compten amb informació perquè puguen prendre les seues pròpies decisions», apunta l'edil.

Informa: Nicolás D'Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

058-feria-estudiante-1

25 Gener 2018
FaceBook  Twitter  

Altres