Els xiquets i joves de Puçol disfruten d'un Nadal variat amb teatre i videojocs

Entre el 26 i 28 de desembre, la Casa de Cultura de Puçol va acollir l'activitat Nadal de Teatre; un esdeveniment habitual en aquestes dates dirigit als més xicotets, que van poder disfrutar de diverses obres escèniques que van tindre un gran èxit. Mentrestant, els joves del municipi van poder disfrutar del Nadal a l'Espai els dies 27 i 28 en l'Espai Jove, on van posar a prova el seu enginy en una escape room i van participar en tornejos de videojocs i e-sports.

El dimarts 26 de desembre, Peter Pan, la batalla final de Saga Produccions es va representar en la Casa de Cultura. Al dia següent, dimecres 27, li va arribar el torn a Pop's corn de Maduixa Teatre. Per a clausurar la temporada d'obres infantils de la setmana nadalenca, el dijous 28 es va escenificar La Sirenita, el musical de Saga Produccions.

Un any més, va haver-hi cues considerables per a aconseguir entrades i es va arribar a penjar el cartell de «sense localitats» en més d'una ocasió. «Tant l'obra de Peter Pan com la de La Sirenita van cobrir tot l'aforament», va indicar Xema García, gestor cultural de la Casa de Cultura.

El musical Pop's corn va atraure a 137 persones. Es tracta de «un espectacle que va estar tots els dies en Expojove, on va funcionar molt bé. La companyia que el va representar, Maduixa Teatre, va obtindre el premi Max a Millor espectacle de dansa de carrer per la seua obra Mulïer», va detallar Xema. El regidor de Joventut, Xavier Alcácer, va destacar la qualitat de l'espectacle i la satisfacció dels assistents encara que no arribaren a esgotar-se les entrades en aqueix cas.

«Aquesta campanya porta realitzant-se durant molts anys, i pretén oferir obres de qualitat a un públic infantil i familiar durant el període de festes de Nadal», va explicar el gestor. L'edil va afegir l'oportunitat que suposa per a «els xiquets que acaben el col·legi; és una manera de passar una estona en família i aprofitar les vacacions nadalenques».

Al mateix temps, el dimecres 27, l'Espai Jove reunia als i les joves de Puçol interessats a participar en campionats de Wii, futbolí, ping-pong… i la escape room, amb gran èxit d'inscripcions. «Pel format de l'activitat, lamentablement, no es va poder acollir a més gent. No obstant això, hi haurà ocasió de repetir-la al llarg de l'any perquè els joves que no van poder participar durant Nadal accedisquen», va apuntar Xavier.

Quant al dijous 28, va haver-hi tornejos dels e-sports Hearthstone i Clash Royale i del videojoc Pokémon; així com Play Station 4, dues cabines de simulació de carreres amb el videojoc GT Sport i un simulador de realitat virtual a disposició dels assistents.

«La nostra intenció és diversificar l'oferta i presentar noves propostes; en aquest cas, els actes van estar centrats en allò tecnològic», va exposar el regidor. «El nivell de participació va ser molt alt els dos dies; tot va funcionar bé i estem satisfets. A més, els joves han demanat tornar a fer algunes de les activitats».

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sabín i Sergio Maestro

fotos face

fotos face

fotos face

014-nadal-teatre-1

09 Gener 2018
FaceBook  Twitter  

Altres