Massarrojos es consolida com subseu del Festival de Curtmetratges XS Puçol

Els dies 3 i 5 de novembre va tindre lloc en Massarrojos, amb un rotund èxit de públic, la projecció de les millors obres exhibides durant el passat VI Festival de Curtmetratges XS Puçol.

Per segon any consecutiu, el Festival XS ha decidit superar les fronteres del seu municipi i, gràcies a la col·laboració de l’Associació Cívica Roll de l’Ametler de Massarrojos amb l'Ajuntament de Puçol, s'han realitzat diverses projeccions dirigides a majors i xicotets.

El divendres 5 de novembre, les més de vuitanta persones que van omplir el local de l'Associació Cultural de Massarrojos (on es va desenvolupar l'acte) van gaudir d'un magnífic ambient que va tindre el seu inici en un sopar amenitzat amb música de cinema en directe.

Aquesta segona edició massarrogera del festival va estar reforçada per la presència del director del certamen, Javier Navío, que va aprofitar per a presentar les obres que anaven a ser projectades, i del regidor de Joventut de l'Ajuntament de Puçol, Xavier Alcácer, que va felicitar a l’Associació Cívica Roll de l’Ametler per haver acollit amb tant entusiasme l'organització dels actes del festival celebrats en Massarrojos. 

A continuació va arribar el moment de les projeccions, que van gaudir de molt bona acollida per la diversitat i qualitat dels treballs visionats. En finalitzar, els espectadors van tindre l'oportunitat de votar pel millor curtmetratge, resultant guanyador 17 años juntos, del director Javier Fesser.
El festival va continuar el diumenge 5 de novembre, amb la projecció d'una selecció dels millors
curts infantils en les instal·lacions del Cinema Parroquial recentment restaurat. Més de 50 xiquets, acompanyats pels seus pares, van passar una divertida vesprada assaborint estes xicotetes obres mestres del cel·luloide.

Informa i fotos: Associació Cívica Roll de l’Ametler de Massarrojos

823-xs-en-massarrojos-2

08 Novembre 2017
FaceBook  Twitter  

Altres