L'Open d'Espanya de Mahjong va reunir a 52 jugadors de 10 països en l'Espai Jove de Puçol

El dissabte 10 i el diumenge 11 de desembre va tindre lloc en l'Espai Jove de Puçol el 8u Open d'Espanya de Mahjong, organitzat per Los 3 Dragones, prova puntuable per al rànquing europeu, amb un notable nivell organitzatiu i de participació. Enhorabona al rus Denis Lugannikov per guanyar el torneig, a l'holandesa Diana Westdijk per la segona posició i també a l'holandesa Pauline Van Der Linden pel seu tercer lloc.
El primer de tot donar les gràcies a tots els participants per haver fet possible que este torneig s'haja pogut celebrar, així com l'esforç de vindre a Puçol per a participar en este 8u Open d'Espanya de Mahjong i puntuable per al Rànquing Europeu.
També agrair a l'Ajuntament de Puçol, així com a la Regidoria de Joventut (Xtu Puçol) per la col·laboració prestada i per permetre que este segon torneig s'haja pogut celebrar en l'Espai Jove.
Donar així mateix les gràcies al regidor Xavier Alcácer per haver participat en l'entrega dels premis i diplomes. I també agrair a Sabín per tot el suport tècnic que ens ha donat.
Dir que en este torneig hem posat molta il·lusió i esforç perquè tot isquera bé, espere que tots hàgeu pogut disfrutar d'este esdeveniment com l'han fet els membres de l'Associació de Mahjong de Puçol Los 3 Dragones.
Els integrants de Los 3 Dragones, han obtingut els següents resultats en l'Open Espanya d'un total de 52 participants: Raúl Ríos Navarro en la posició 8a i, per segon any consecutiu, campió d'Espanya; Iván Maestre Ros en la posició 22a; Marcos San Antonio Serrano en la posició 45a; i Edgar Rubio Genoll en la posició 51a.
També des de l'Associació de Mahjong de Puçol donem l'enhorabona als 3 primers classificats del torneig: elrus Denis Lugannikov,l'holandesa Diana Westdijk i la també holandesa Pauline Van Der Linden.
En este torneig també hem entregat la Iberian Cup 2016 que comprén tots els jugadors que han participat en l'Open de Portugal 2016 i en l'Open d'Espanya 2016: 108 jugadors en total, dels quals el guanyador ha sigut el francés Cédric Aguerre.
Els integrants de Los 3 Dragones, han obtingut els següents resultats en la Iberian Cup 2016: 2n Raúl Ríos Navarro i 9é Iván Mestre Ros.
El millor equip del 8u Open d'Espanya de Mahjong ha sigut per a Miaou Miaou OneDay, Miaou Miaou Alwaysformat per Denis Lugannikov (Rússia), Florent Descamps (França), Alberto Rosi (Itàlia) i Anthony Ea (França).

Informa: Iván Maestre Ros | Fotos: Sabín

fotos facefotos face

999-open-de-mahjong-2

13 Desembre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres