Oscar Bernàcer, Wenceslao Scyzoryk y Millennials guanyen els tres premis del festival de curts XS Puçol

El diumenge 23, última sessió del festival de curts XS Puçol amb un ampli menú. Va començar la vesprada amb la projecció dels 8 curts exprés rodats el cap de setmana anterior en la població, amb un periòdic com a protagonista obligatori de la trama. A continuació, gala d'entrega de premis, que enguany han correspost a El periódico de ayer, de Millennials (secció exprés); Apolo 81, d'Óscar Bernàcer (secció autonòmica) i El submariné, de Wenceslao Scyzoryk (secció nacional). Tots els guanyadors van arreplegar el premi a l'Espai Jove, de mans del regidor Xavi Alcácer, el director Javier Navío i els representants del jurat Aïda Antonino i Carlos Muñoz.

Tant els títols guanyadors com els que havien obtingut menció especial van ser projectats perquè el públic poguera conéixer el millor d'esta quinta edició, després del que es va celebrar un vi d'honor amb molt poc vi i molts refrescos i dolços, per allò d'adaptar-se al públic familiar.

El punt final ho va posar la tertúlia amb els dos directors guanyadors, Wenceslao Scyzoryk i Óscar Barnàcer, els que van ser interrogats primer per Javier Navío i posteriorment pel públic que disfrutava d'unes explicacions clares, concises i de vegades molt divertides.

Un final d'or al certamen XS Puçol en l'Espai Jove, però no al festival en la seua totalitat, perquè els dies 5 i 6 de novembre una selecció s'exporta a Massarrojos i el cap de setmana del 18 al 20 de novembre una altra selecció viatja al Casal Jove d'Almenara.

El XS Puçol contínua creixent.

Informa i fotos: Sabín 

fotos facefotos face

849-ganadores-y-autoridades

24 Octubre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres