“Natxos junt al foc”: videojocs i natxos en l'Espai Jove, la millor combinació

El pla perfecte per a passar la vesprada del 29 d'abril en l'Espai Jove està ací: videojocs, bon rotllo i natxos.  L'associació e-Sports València torna una vegada més a l'Espai Jove. Esta vegada, seguix la línia de tornejos, streaming i berenar. L'esdeveniment, anomenat Natxos junt amb el foc es troba dins de la programació de la Primavera tecnològica promoguda per l'ajuntament.

L'associació e-Sports València torna un divendres més a l'Espai Jove. Com ve sent habitual des de principis del 2016, esta associació local promou els esports electrònics entre els jóvens en un esdeveniment mensual cada últim divendres de mes.

Esta vegada, organitzaran tornejos d'Hearthsone i Clash Royale (en els dispositius que els participants porten), Smash Bros en WiiU i Tekken TT2 en PS3. A més, comptarà amb la ja habitual pantalla gegant per a veure en streaming diferents competicions, el futbolí i el ping-pong.

Les portes de l'Espai Jove s'obriran a les 16.30 hores i qualsevol jugador podrà entrar i jugar de manera gratuïta fins a les 22.30 del divendres 29 d'abril.

L'Espai Jove es convertix durant una vesprada al mes en la llar dels gamers i aficionats als videojocs del poble i alrededors; no et perdes l'oportunitat de passar una bona estona, conéixer altres jugadors o unir-te a l'única associació de Puçol dedicada als esports electrònics.

Els xics i xiques de l'associació t'esperen este divendres en l'Espai amb els braços oberts i els comandaments preparats.

+ info: www.facebook.com/esportsvalenciawww.twitter.com/eSportsVLC

Informa: e-Sports Valencia | Fotos: Sabín | Cartell: e-sports

368-evento-e-sports-5

28 abril 2016
FaceBook  Twitter  

Altres