A la primavera, X-tu organitza dos nous cursos formatius per a jóvens

X-tu, la programació juvenil de l'Ajuntament de Puçol, continua organitzant cursos formatius a l'Espai Jove, per a jóvens que treballen amb xiquets i jóvens en tot tipus d'àrees. A la primavera, dos noves propostes: educador d'activitats esportives i acompanyant amb autobús de ruta escolar, les dos de 30 hores i amb la possibilitat d'obtindre el títol oficial de l'IVAJ – Generalitat Jove. L'1 de març s'obri el termini d'inscripció per al primer d'ells.

Cada trimestre oferim un parell de cursos dins del cicle de formació per a monitors que treballen amb xiquets i jóvens”, apunta José Luis Gómez, el tècnic de Joventut. “Després de l'èxit de la formació com a monitor de menjador o educador mediambiental, ara plantegem dos alternatives molt distintes: acompanyant de ruta escolar, que és nou i s'impartix per primera vegada; i educador d'activitats físiques i esportives, que tornem a programar després de tres anys”.

Els cursos s'impartixen dos vesprades a la setmana, dimarts i dijous, de 17.30 a 20.30 hores, sempre a l'Espai Jove. Les dos amb una duració de 30 hores, un preu d'inscripció de 30 euros i places limitades.

El termini d'inscripció per a educador d'activitats físiques i esportives està obert de l'1 al 15 de març, a través de la seu electrònica en la pàgina web municipal (www.puçol.es) i les classes s'impartixen del 5 d'abril al 5 de maig.

Acompanyant amb autobús de ruta escolar s'impartix del 10 de maig al 9 de juny i la inscripció, via telemàtica, es podrà realitzar del 5 al 15 d'abril.

Per a aquells alumnes que realitzen el curs i ja tinguen el títol de monitor, l'IVAJ-Generalitat Jove els entregarà el seu títol oficial al finalitzar este curs. Aquells que no tenen títol de monitor reben un certificat d'aprofitament que es pot incloure en el currículum, per un valor de 30 hores.

X-tu continua potenciant l'Espai Jove com un lloc d'oci i de formació: l'esdeveniment organitzat per l'associació e-Sports a finals de febrer, el concert rock de l’Ampli en falles i els cursos formatius a l'abril i maig són una bona mostra d'esta programació pensada per a tu, que eres jove.

Informa i fotos: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual 

sede electronica 1206-curso-monitor-juventud-2

29 Febrer 2016
FaceBook  Twitter  

Altres