L'associació e-Sports València porta Hearthstone a l'Espai Jove

El passat 26 de febrer, l'associació e-Sports València va dur a terme el seu segon esdeveniment en l'Espai Jove de Puçol, esta vegada amb els Duels Junt Amb El Foc del joc de cartes online Hearthstone. Gràcies a l'ajuntament, els participants van comptar amb un bon internet que els va permetre jugar fins a les deu de la nit. Amb el suport de Blizzard, la marca creadora d'este joc, l'associació va acollir a més de cinquanta jóvens disposats a competir per un premi carregat de marxandatge del propi joc.

L'últim divendres de febrer, l'Espai Jove del nostre poble es va tornar a omplir d'amants dels esports electrònics. L'associació e-Sports València va organitzar novament un esdevenimenegudes per als xics de l'associació esperaven abans per a agafar bon lloc. A més dels tornejot relacionat amb el món dels videojocs. Esta vegada, Hearthstone, el joc de cartes online, va tindre el protagonisme de la vesprada. Blizzard, la casa creadora del joc, va recolzar a l'associació amb la promoció de l'esdeveniment i la proporció dels premis per als guanyadors.

Les portes de l'Espai Jove es van obrir a les 16:30 hores, encara que ja algunes cares cons de Duels Junt Amb El Foc, e-Sports València va tornar a oferir el streaming de la LCS Europea del League of Legends.

Tornant a Hearthstone i els Duels Junt Amb El Foc, més de vint-i-cinc jugadors van portar els seus dispositius per a competir i aconseguir el premi encara que, només per jugar, tots es portaven amb si el dors de carta especial fireside dels Duels Junt Amb El Foc.

Entre els competidors, vam poder comptar amb la presència de l'equip d'Hearthstone d'Oh My Game Bar de València, de fet, dos dels tres finalistes del torneig van ser LoboHalcón i Timii, components de l'equip. Tot un plaer comptar amb eixe nivell en el primer torneig d'Hearthstone organitzat per l'associació.

Una altra novetat va ser el mini torneig de League of Legends. L'associació va comptar amb la magnífica esponsorització d'Ointec, empresa informàtica de Puçol, que va oferir un ordinador complet d'excel·lent qualitat perquè els gamers pogueren participar en el mini torneig. I encara que la intenció de l'associació era que els xics i xiques només usaren els ordinadors que proporcionaven, els xavals van anar portant a l'Espai Jove els seus propis portàtils per a poder jugar.

A més, e-Sports València també va comptar amb la presència d'alguns dels xics de Gamancos, una comunitat dedicada al periodisme, reviews i més en el món dels videojocs. Ara mateix, Gamancos està gestionant un torneig del League of Legends en la Universitat Politècnica de València i e-Sports València col·laborarà amb ells.

I com els premis, els tornejos i la retransmissió no eren prou, e-Sports València també va sortejar una figura Cute but Deadly de Blizzard entre els presentes i a més, va crear l'hashtag #JuntoAlFuego26F perquè els assistents pogueren tuitear i eixir en la pantalla gegant de l'Espai Jove a través de TweetDeck.

L'últim divendres de cada mes, e-Sports València organitzarà un esdeveniment en l'Espai Jove, així que, si t'has perdut este, tranquil, hi haurà més. Després d'este mes, l'associació ja està preparant els pròxims esdeveniments. Encara que al març no hi haurà esdeveniment en l'Espai Jove, l'associació estarà present en la Sagunt Gaming durant l'11 i 12 de març en el Casal Jove del Port de Sagunt.

Més informació: https://www.facebook.com/esportsvalencia/

Informa: Victoria Sanchis | Fotos: e-Sports i Sabín

fotos face

211-evento-e-sports-1

29 Febrer 2016
FaceBook  Twitter  

Altres