La campanya de sexualitat entorn de l'1 de desembre t'invita a jugar amb precaució

Com tots els anys, la Regidoria de Joventut organitza una sèrie d'activitats de sensibilització entorn del Dia Internacional de Lluita Contra la Sida, que se celebra l'1 de desembre. En esta edició la programació inclou un espot distribuït a través de les xarxes socials, un llaç gegant en l'institut, una taula informativa en l'ajuntament i un concert de rock a càrrec de dos grups de l’Ampli.

Tant la imatge corporativa de la campanya com l'espot publicitari han sigut realitzats pel Departament de Comunicació municipal, amb una mateixa idea: Si t'agrada jugar… juga amb precaució”.

A més, l'hastag #jugaambprecaucio s'estén també a les distintes activitats de la campanya de sexualitat que s'estan organitzant enguany entorn del Dia de la Sida. Així, un xicotet decorat muntat durant el matí del dimarts 2 de desembre en l'institut permetrà als alumnes realitzar-se fotos i selfies amb “entrepans” que arrepleguen eslògans de les distintes campanyes institucionals de prevenció de les malalties de transmissió sexual.

En l'institut també es muntarà un llaç roig gegant, encara que, a diferència dels anys anteriors, no serà amb globus…

Després dels tallers impartits per AVACOS per a alumnes d'ESO en les setmanes prèvies, una taula amb cartells, fullets i preservatius completarà la labor divulgativa el mateix dimarts.

I per a tancar la setmana, l'Agrupació de Músics de Rock de Puçol, l’Ampli, torna a sumar-se a un esdeveniment local i ho fa com millor sap: pujant-se a l'escenari per a oferir-nos bona música per una bona causa, en esta ocasió serà el dissabte 5 de desembre, a les 23 hores, en l'Espai Jove.

Davall l'eslògan “Una nit de rock and roll, amor i làtex”, dos són els grups que se sumen a la campanya de sensibilització dels jóvens: Come Back Karma i Hasta la Saciedad. Amb entrada gratuïta, naturalment.

I recorda, si t'agrada jugar… juga amb precaució:

#jugaambprecaucio

Informa: Sabín |Disseny cartell: Sento Pascual |Fotos i vídeo: Sergio Maestro

video

30 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres