Dos cursos de monitors de menjador organitzats per la Regidoria de Joventut, ambdós en l'Espai Jove

Poques vegades unalista d'esperaha sigut tan breu. A principis de novembre, encara no havia finalitzat el termini d'inscripció per al curs de monitors de menjador i els que havien quedat en cua ja tenien data de començament: ambdós cursos es van a impartir en paral·lel, un els dilluns i dimecres, a partir del 16 de novembre; i l'altre, els dimarts i dijous, a partir del 17 de novembre.

 

Ambdós estan sent impartits per personal de l'escola d'animació Abast, l'empresa que ha sigut l'encarregada dels distints cursos formatius organitzats per Joventut.

El regidor Xavi Alcácer ha estat present en l'inici del projecte, el dilluns 16, moment que ha aprofitat per a explicar que “el nombre més gran d'alumnes que tenim hui és degut al fet que no hem volgut deixar cap veí sense participar en esta activitat formativa, per la qual cosa no sols hem organitzat dos cursos, sinó que hem superat els 25 alumnes inicialment previstos per a donar cabuda a tots”.

Els dos de monitors de menjador se sumen al d'educador de ludoteca, impartit al llarg d'octubre i primera quinzena de novembre, també amb totes les places cobertes.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

947-curso-monitor-comedor-3

17 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres