Dels Machirulos al DJ Chema, l'humor i la música protagonistes del mig any de la Falla Antiga Muralla

La falla Antiga Muralla aprofita que ja no hi ha bous al carrer per a organitzar el 16 i 17 d'octubre la festa del mig any, tant en el casal com en el Sindicat Agrícola i l'Espai Jove. Un cap de setmana molt, molt llarg, que comptarà amb sopar de cabasset, monòlegs, jocs infantils, paella, castells unflables i, com a colofó, una festa remember inoblidable.

La falla l’Antiga Muralla estrena noves presidents i falleres majors i per a celebrar-ho enguany hi ha introduït algunes novetats: sense anar més lluny, el 16 i 17 d'octubre celebra el mig any per primera vegada en la seua història.

Carmen Galcerán i Susana Bosch, com a falleres majors, junt amb Ángel Rodríguez i Sergio Caballer, com a presidents, estan treballant perquè durant tot l'any hi haja activitats que mantinguen viu l'esperit faller: l'11 de setembre va ser la seua proclamació, a l'octubre la festa del mig any… i així cada mes fins a arribar a la cremà.

Els actes comencen el divendres 16, a les 23 hores, en el Sindicat Agrícola, amb l'espectacle Machirulo, de Jaime Vicedo i Fran de la Torre. Una sessió de monòlegs a càrrec dels finalistes en el Café Teatre de València… i només per un donatiu de 4 euros.

El dissabte 17, en l'Espai Jove, a les 11.30 hores la caça del tresor, una activitat per als xiquets amb jocs i premis per a quasi tots.

I al finalitzar, paella conjunta per a tots els assistents, amb preus especials per als fallers, encara que amb la porta oberta per als no fallers.

I sense eixir de l'Espai Jove, els jóvens tenen la vesprada plena de diversió amb els castells unflables, mentres els seus papàs es preparen per a la gran nit.

Perquè vist l'èxit d'anteriors celebracions, l’Antiga Muralla tanca el seu mig any amb una festaremember en la que la música dels 70 i els 80 tornarà a sonar de la mà del renascut DJ Chema, l'alma mater d'estes recuperacions dels vells vinils, ara en format digital.

Informa i fotos: Sabín Disseny cartells: Antiga Muralla 

797-programa-mig-any

16 Octubre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres