Del 8 al 12 d'octubre, festes de les penyes amb el Dia Mundial de la Tapa com a acte més apetitós

L'Agrupació de Penyes seguix fidel a la seua cita a l'octubre amb una programació dedicada a totes les edats: parcs infantils, nit de rock, el concurs d'all-i-oli, torrà de carn i embotit, discomòbil remember i orquestra en directe formen part del menú, encara que el plat estrela és el Dia Mundial de la Tapa, que se celebra el 9 d'octubre i comptarà amb l'entrega de premis als guanyadors de la 5a Ruta de la Tapa Vila de Puçol i una degustació de tapes.

Les festes de l'Agrupació de Penyes tenen un esquema consolidat des de fa molts anys, amb activitats tant per als adults com els xiquets que se celebren en l'aparcament de l'antiga estació de Renfe”, explica Ana Márquez, la presidenta. “Música, diversió i gastronomia han format sempre part de la programació, però des que hem posat en marxa la ruta de la tapa, el dia que dediquem a les tapes ha anat cobrant protagonisme”.

Un protagonisme semblant a què la Ruta de la Tapa Vila de Puçol ha anat adquirint durant les festes, fins a arribar les 400.000 tapes servides enguany en 13 dies. Per això no és estrany que per a l'entrega de premis als locals guanyadors per votació popular s'haja plantejat en les últimes edicions un esdeveniment especial: el Dia Mundial de la Tapa.

El 9 d'octubre ho centrem en les tapes, amb l'entrega de premis, una degustació oberta a tots els que desitgen acostar-se i música acompanyant la vetlada, perquè tot això comença a les 18.30 hores: és el fi de festa de una ruta que continua creixent any rere any”, finalitza la presidenta.

Programació de les festes de l'Agrupació de Penyes, tots els actes en l'antiga nau de Renfe:

Dijous 8 d'octubre:

23.50: Nit de rock, amb tribut a Ramones i ACDC.

Divendres 9 d'octubre:

12.30: Parc infantil matinal.

16.30: Parc infantil.

18.30: Entrega de premis de la 5a Ruta de la Tapa.

19.00: Degustació de tapes oberta al públic.

23.00: Disc remember.

Diumenge 11 d'octubre:

12.00: Jocs infantils gegants.

21.00: Concurs d'all-i-oli.

21.30: Nit de la torrà (inscripció 2 euros).

23.50: Orquestra Alabama.

Dilluns 12 d'octubre:

12.00: Parc infantil matinal.

16.30: Parc infantil.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

771-dia-mundial-tapa

07 Octubre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres