Si graves i muntes un curt en 36 hores, nosaltres el projectem en l'Espai Jove el 25 d'octubre

Fins al 8 d'octubre està obert el termini d'inscripció per al concurs de micrometratges inclòs en el Festival de Curtmetratges XS Puçol. La premissa és senzilla: t'inscrius, graves i edites un curt de menys de dos minuts en un termini de 36 hores, inclous un element clau que donarà l'organització, i després assistixes a l'estrena del teu curt en la clausura i entrega de premis del XS Puçol… i qui sap, potser tu també tingues un premi. Les bases completes ací mateix.

Tot just dos edicions, el certamen Exprés s'ha convertit en una de les seccions més atractives del festival de curts que se celebra en l'Espai Jove de Puçol en la segona quinzena d'octubre.

Per als més jóvens, el desafiament de gravar i muntar un curt de dos minuts resulta una atracció fatal… però que el seu curt s'estrene en un Espai Jove abarrotat, junt amb els curts guanyadors en les categories nacional i autonòmica del festival XS Puçol, això per a alguns podria paréixer una missió impossible…

Però tot és real.

Este desafiament total comença amb el repàs a les bases en el Facebook del festival. Continua omplint el PDF amb les dades d'inscripció, per a enviar-lo per mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans del 8 d'octubre.

Una vegada inscrit, posa a punt la teua càmera, el teu mòbil, la teua imaginació i el teu grup d'amics per a estar en l'Espai Jove el dissabte 17 d'octubre a les 9 del matí. Allí et donaran unes instruccions per a tindre en compte en el rodatge i muntatge del teu curt, que no ha de passar els 2 minuts de duració i que has d'entregar en el mateix escenari abans del diumenge a les 21 hores.

Són 36 hores frenètiques… però inoblidables.

Si complixes, ja tens garantida la projecció de la teua obra el diumenge següent, 25 d'octubre, en la sessió de clausura del festival XS Puçol, també en l'Espai Jove. Però no sols la projecció, també optes a tres premis, de 400, 200 i 100 euros respectivament.

Però sobretot està el plaer de veure el teu curt projectat en una pantalla gegant, rodejat dels teus amics, compartint experiències amb altres jóvens realitzadors i, en definitiva, disfrutant de l'experiència de fer cine i estrenar-lo en el teu poble.

Encara no t'has inscrit?

Informa: Sabín |Disseny cartell: José Alonso

logo pdf Bases completes del festival XS Puçol i del certamen de curts exprés
logo pdf

Butlletí d'inscripció per al certamen de curts exprés

697-expres 2014-1

15 Setembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres