El Museu a l'Aire Lliure tindrà l'any pròxim una guia turística per a poder visitar totes les seues obres

El regidor de Joventut, Xavier Alcácer, i el cap del sector Sagunt d'Iberdrola, Ignacio García Bosch, van visitar els centres decorats amb els graffitis dels guanyadors del 5t concurs Murs per a. Després de convertir tots els centres de transformació d'Iberdrola en noves obres del Museu a l'Aire Lliure, l'objectiu per a la pròxima edició és editar una guia turística que permeta recórrer tots els dissenys.

El Museu a l'Aire Lliure va nàixer en 2011, com una iniciativa conjunta d'Iberdrola i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Puçol destinada a afavorir la creativitat dels jóvens i, al mateix temps, a millorar la imatge dels centres de transformació elèctrica. Els guanyadors en esta 5a edició són Ronaldo Herranz, Rover Portella, Vicent Sánchez, Sergio Meseguer i Elizabeth Mondaca.

La primera edició es va centrar en el polígon de servicis La Murta, junt amb la Prefectura de Policia Local. En la segona edició l'organització va optar pels centres de transformació situats en l'entorn de l'Espai Jove. La zona de la platja va comptar en la tercera edició amb el seu propi museu, i l'any passat es van decorar les instal·lacions de la zona oest del nucli urbà. En esta edició s'han pintat per tot el nucli urbà: junt amb el mercat municipal, en el parc de Nicolás Factor, en la plaça del País Valencià, a més de dos en el polígon industrial situat al sud del nucli urbà.

Atés que ja hi ha entorn de 25 graffitis repartits pel nucli urbà i la platja, l'organització s'ha plantejat editar l'any que ve una guia turística amb un pla que permeta als veïns i turistes recórrer totes les obres premiades des de 2011.

Informa i fotos: Sabín                                         

fotos face

639-museo-al-aire-libre-3

 

15 Juliol 2015
FaceBook  Twitter  

Altres