La Beach Party de L'Ampli creix gràcies a vosaltres… i en la Rosa dels Vents no cabia ni una agulla

El dissabte 16, va tindre lloc el 17é aniversari de la asociación de L'Ampli. Per tercer any, ho celebrem en la platja de Puçol, al so de set grups de l'associació i els invitats electrònics We Are Not Brothers. La beach ‘party' va començar a les 18:30 i no es va acabar fins molt entrada la matinada del dia següent.

Un any més, la platja de Puçol es va omplir de música rock, molt bon ambient i gots per a col·leccionar. Però esta edició ha sobrepassat a les anteriors. Com bé reconeix L'Ampli en el seu facebook oficial “Gent que vingué per la música, gent que vingué pel bàs rotllo, gent que vingué per veure tocar els amics o gent que només passava per allí. Eixa gent dóna sentit al nostre treball.”

I és que, el dissabte, els membres de L'Ampli vam poder vore com el “complix” de l'associació cobrava més vida i força gràcies a la quantitat de gent que es va acostar a l'escenari situat en la plaça Rosa dels Vents.

És cert que és molt difícil assentar un festival o una nit anual de concerts, és un treball que requerix molt d'esforç i que veu la seua evolució molt a poc a poc, però crec que la directiva de L'Ampli ho està aconseguint amb este aniversari.

Però parlem d'una vegada del que importa: la música.

Hasta la Saciedad i Expected by Nobodyvan ser els primers a obrir l'aniversari. A estos dos grups ja ens coneixeu: els primers es deixen portar pel rock i el metall més espanyol, i els segons se submergixen en el metall internacional. Les dos bandes estan compostes per gent jovençà amb ganes de donar-ho tot en cada concert. Hasta la Saciedad, amb prou anys d'experiència, van gravar una maqueta fa un temps i Expected by Nobody la gravaran dins de molt poc.

Per a tancar els concerts de la vesprada, va pujar Mox a demostrar qui mana. Ací dec fer un incís perquè, com a guitarrista d'EBN, he de dir que va ser un plaer “telonear” a un grup que porta tants anys en la música i que pots vore la gent del poble amb camisetes del seu últim disc Palifonies. Tot anava sobre rodes: Mox tocant, la gent disfrutant de la bona música… però, al cap d'una estona, va començar a ploure i els Mox van haver de cancel·lar l'actuació, tota una pena.

En acabant de sopar (i que parara la pluja), va començar el torn de nit i van pujar a l'escenari The Redneck Loosers, Underdrop, Anna and the Punkrockets i Infiltrados.

Els Redneckvan fer diverses versions gamberres de distints clàssics del rock and roll, Underdrop va demostrar que els drops més cañeros i pesats els tenen ells i Anna and the Punkrockets, que, a poc a poc, es van sumant a l'associació i amb molt bon rock. Infiltrados, com no, va ser un poc més enllà. Pujats a l'escenari amb unes disfresses que els quedaven magnífics, van tocar els seus temes acabats de gravar en una maqueta.

Finalment i per a cerrar el aniversari de L'Ampli, We Are Not Brothers van saber donar un toc nou amb la seua música electrònica industrial i punk. Estos fills de l'electrònica original, van ser guanyadors dels Premis Ovidi com millor disc d'electrònica, així que va ser tot un honor poder comptar amb ells en el 17º aniversari de L'Ampli.

Esta va ser la tercera beach ‘party' de l'associació, comptada cronològicament. Però, crec que si no has estat mai i te pica la curiositat, hauries d'anar a la següent.

Per què?

Perquè jo no et puc explicar com són de divertits els concursos de cervesa que fem entre actuació i actuació. No et puc explicar com em sent d'orgullosa al vore que la gent porta camisetes molonas del festival. Tampoc puc expressar amb paraules el sentiment de satisfacció al vore la plaça plena.

A més, si no véns, mai tindràs els gots reutilizables de L'Ampli, tot un símbol de l'esdeveniment. Per açò i molt més, has de vindre a la següent.

Ara, vos deixe els facebooks dels grups que van tocar, perquè parles amb ells, els demanes maquetes, camisetes, que facen un concert en el teu poble o simplement li dónes a “M'agrada”:

Hasta la Saciedad: https://www.facebook.com/hastalasaciedad?fref=ts

Expected by Nobody: https://www.facebook.com/expectedbynobodyofficial

Mox: https://www.facebook.com/jello.mox?fref=ts

Underdrop: https://www.facebook.com/underdrop1?fref=ts

Anna and the Punkrockets: https://www.facebook.com/pages/Anna-and-the-Punkrockets/580879648692232?fref=ts

Infiltrados: https://www.facebook.com/Infiltradospuzol?fref=ts

We Are Not Brothers: https://www.facebook.com/pages/We-Are-Not-Brothers/218707758393?fref=ts

L’Ampli: https://www.facebook.com/l.ampli.puzol?fref=ts

Informa: Victoria Sanchis | Fotos: Sabín

772-mox-bajo-lluvia

19 Agost 2014
FaceBook  Twitter  

Altres