Iberdrola i l'Ajuntament de Puçol visiten els set nous grafitis del Museu a l'Aire Lliure

L'alcaldessa Merche Sanchis i el cap del sector Sagunt d'Iberdrola, Ignacio García Bosch, han recorregut durant el matí del divendres 27 de juny els centres de transformació decorats amb els grafitis dels finalistes del 4t concurs Murs per a…, convocat per la companyia i l'ajuntament, a través de la Regidoria de Joventut.

El jurat del concurs ha decidit enguany ampliar la selecció d'esbossos a fi de donar una oportunitat als artistes més jóvens i al maig ha triat un total els set guanyadors: Vicent Sánchez, Rover Portella, Ronaldo Herranz, Manuel Gómez, Aaron Pérez, Jordi Sanhermelando i Carlos García.

Puçol és el primer consistori que posa en marxa una iniciativa d'estes característiques, amb la que es va a aconseguir donar solució a les pintades contínues en els centres de transformació, que donaven un aspecte desagradable i empobrien l'entorn.

La primera edició es va centrar en el polígon de servicis Mes de Mur, junt amb la Prefectura de Policia Local. En la segona edició l'organització va optar pels centres de transformació situats en l'entorn del Espai Jove. La zona de la platja va comptar en la tercera edició amb el seu propi museu, mentres que enguany s'han decorat les instal·lacions de la zona oest del municipi.

Iberdrola pretén amb esta nova iniciativa inculcar en els jóvens de Puçol la necessitat integrar els centres de transformació en l'entorn, elements indispensables per al subministrament d'energia elèctrica. A més, esta iniciativa respon al compromís del grup energètic amb el suport a la realitat social, econòmica i cultural de tots els territoris en què desenrotlla la seua activitat i, en este cas, amb el de la província de València.

Per la seua banda, l'Ajuntament de Puçol, a més de resoldre el problema de la brutícia en els centres de transformació, pretén potenciar la creativitat i els mitjans d'expressió dels jóvens, creant en distintes zones del nucli urbà i la platja una mostra permanent de grafitis que s'han batejat com el primer Museu a l'Aire Lliure de la població.

Informen: Patricia Corrons i Sabín | Fotos: Sergio Maestro

 fotos face

659-visita-grafitis-1

01 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  

Altres